![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
"Asıl suçlu Engin ve Sağlam" Beşiktaş'ın eski futbolcularından ve kaptanlarından Tayfur Havutçu, İbrahimler'in kavgasında başka bir şeyler olduğunu ifade ederken, asıl suçlunun menajer Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam olduğunu söyledi.. 15 Temmuz 2008 HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR Beşiktaş Best Fm’den Özkan Öztürk’e konuşan Tayfur Havutçu, iki futbolcunun da affedilmez bir hata yaptığını vurgulayarak; "Evet ortada bir yanlış var ama ikisi 20 dakika boyunca kavga ediyorlar ve kimse ayıramıyor. Bunu anlamak mümkün değil. Ben ikisini de yakından tanıyorum. Nasıl bu işi yaptılar, çözemedim. Ama Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam’ın açıklamalarını da yeterli bulmuyorum. Bu işin asıl suçlusu onlardır. Zaten bence açıklama yapanların hiçbirisi doğru söylemiyor" dedi. -"BEN ANLAM VEREMEDİM"- İbrahim Üzülmez’in takımın en eski oyuncusu olduğunu da belirten Tayfur, "Bir sene daha oynayıp bırakacaktı. Sonu böyle olmamalıydı. Toraman da yetenekli bir oyuncu idi. Nasıl bunu yaptılar anlamıyorum" diye konuştu. Olayı sadece "terlik" hadisesine indirgemenin yanlış olacağını da ifade eden Havutçu, "Bunun arkasında başka bir şey var. İki kişi 20 dakika ölesiye kavga etsin ve kimse ayıramasın. Orada 30 kişi var. Ben bu olayı anlayamadım" dedi. Beşiktaş’ın her iki oyuncuya da ihtiyacı olduğunun altını çizen Tayfur Havutçu, "Ama bu noktadan geri dönüş yok. Engin ve Sağlam’ın hataları bu işi bu noktaya getirdi bence ve çok yazık oldu" diyerek sözlerini noktaladı.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | iki tane salak kavga ediyorda baristirilamiyorsa bi turlu sinan engin ve ertugrul saglamin neden asil suclu oldugunu soyledin anlamadim tayfur ve neden besiktastan gidenler her konusmasinda birseyler iddaa etmek birilerini kotulemek zorunda bunuda anlamis degilim kasitli ve planli yapilan seylermi bunlar acaba nedense boyle dusunmeye basladim artik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | bu işinde suyu çıktı artık herkesin fikrini alıyolar.. oldu olacak tv anketi yapında sms atıp oy verelim nası bi yönetim bu ya, insanlar öyle bi hale gelmişki artık düşünün ki o takımın teknik direktörü dönmicekler dese bile biz hala inanmıyoruz dönerler diyoruz. işte bunun sebebide dedikleri hiçbirşeyi doğru yapmadıklarından ne dedilerse tam tersinin olmasından kaynaklanıyor.. yazıklar olsun ne hale geldi Beşiktaş.. Başkan dediğimiz adam bu saatten sonra Allah bir dese bütün müslümanlar panik olacak o hale geldi bu adam.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
fransa'nin carsisi ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | hic bir sey anlamadim yaw ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
En büyük aşk BeşiktAŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ben tayfur abinin söylediklerinin bir kısmına katılıyorum. basit bir terli kavgası iki futbolcunun gönderilmesine sebep olamaz. resmen adamların ve tekımın geleceğiyle oynuyorlar. bence bu işte sinan enginin pis parmağı var. zaten kendisinin ne mal olduğu az çok ortada... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bu eski futbolculara noluyo anlamadım işinize baksınıza kardeşim işiniz gücünüz beşiktaşın aleyhinde konuşmak bide mehmet özdilek'in yazısı vardı bugün oda sallamış bişeyler o kadar çok biliyosanız sizde takım çalıştırında bide sizi görelim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkes işine gücüne baksın... Bu tür yorumlar klübü yıpratmaktan başka hiçbir şeye yaramaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | onlar battı balık yan gider diye bakıolar malesef bu işlere kmse dşünmüoki ne söylersem neolur ne biter die bu kişi ister tayfur ister seergen istersede nouma olsun susun be kardesim artık herkes sussun bi basımız dinlensin artık yazık ya
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLIYSAN ÖVÜN! DEĞİLSEN İTAAT ET!!!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |