![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Ali: Defansta problem yok Savunmaya yöneltilen eleştirilere Ali Tandoğan yanıt verdi. Beşiktaş ile sözleşmesini uzatan tecrübeli oyuncu, “Savunma takım halinde yapılır. Defansa da takviyeler yapıldı. Futbol takım oyunu ve herkes defans yapmalı. Zaman zaman hatalar oluyor. Bu sene ben daha az gol yiyeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | güldürme beni aliiiii göreceğizzz
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | besiktasin problemi sensin senden büyük problemmi olur baska | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Ya bir konuşma defanstaki problemden en son bahsedecek kişi sensin futbol düşmanı...OFTAŞ MAÇINDA KORNER DİREĞİNİN ORDAN TOPU UZAKLAŞTIRAYIM DERKEN HERİFLERE ASİSSTEN BETER PAS ATTIN ..GENÇLERBİRLİĞİNDE OYNARKEN SAĞ KANATTAN EN FAZLA GOL ATAN TAKIMDI GENÇLERBİRLİĞİ DÜNYA KADAR ASİSST ORTA YAPIYORDUN BİZE GELDİN ATTIĞIN HER ORTA YENİ AÇIKTA KAFAMA GELDİ KALE OLSA GOL KRALI OLURDUM.....BU TAKIMDA HER SENE BİR EL BOMBASI OLMAK ZORUNDA MI ÜZÜLMEZDEN KURTULDUK BU SEFER DE BU KALDI...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu 90sbjk03 tarafından (17-07-2008 Saat 08:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |