![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her yerde son dakika geçiyorlar denizli ile anlaşma sağlanmış prensipte,her an imza atabilirmiş.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yönetim yerli hoca kesin olmıyacak deniyordu ama yönetim kendi içerisinde bile 2 ayrı cephede savaşıyor şimdi denizlinin gelmesi an meselesi oldu ben bile şaşırdım anlamadım bu yönetimdekiler ne yapmaya çalışıyor cuma gününe kadar denizli işi bitecek deniyor .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | hani luce geliyordu ne oldu ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç içim istemiyo bu adamı ne yalan söyliyim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından boşalan koltuğa Mustafa Denizli'nin getirildiği bildirildi. CnnTürk televizyonunda Doğan Haber Ajansı kaynak gösterilen altyazıda Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile anlaştığını duyurdu. Denizli'nin yardımcılığını ise Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken'in yapacağı belirtilirken, Sinan Engin'in gönderileceği sızan bilgiler arasında ... Bu gelişmelerin ardından Sinan Engin'in telefonlarını kapattığı ve dünya ile ilişkisini kestiği görüldü. Görüşmeler devam ediyor ... Oğuz Yenihayat / Medyaspor ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelir mi arkadaşım gelir mi yaa sen olsan gelir misin? bu yönetimin ne yaptığı belli değil hiç bir tutarlı hareketi yok. madem kafana koymuşsun eertuğrulu göndermeyi neden herşeyi ayarlayıp adam gibi arkasından vurmadan açıklamıyorsun el sıkışıp ayrılmıyorsun. al şimdi ertuğrul gitti beşiktaşa gelmeyecek olan bir adam uğruna feda etti ertuğrulu bu yönetim. bu yönetim ne zevk bırakır insanda ne başka bişey... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | luce olsa daha iyi olurdu hayırlı olsun olacağını sanmıyorum ama! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |