![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İstediğim oldu, bunun için sevinçliyim.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bence iyi olur ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaştan gitmesi gerekenler 1-Demirören 2-Sinan 3-Gökhan ZAN 4-Üzülmez Bunlar olsun teknik direktöre bile gerek yok şampiyonuz..
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yanında Sergen'de olunca Sinan Engin'le her idmandan, maçtan sonra artık giderler at yarıştırmaya, bunlar bayılıyorlar böyle şans oyunlarına.. Daha bekleyelim bakalım BEŞİKTAŞ'ımızın başına ne çoraplar örücekler bu beceriksiz yönetim.. Paso tükürdüğünü yalamaktan başka birşey yapmıyor. Bu sene Beşiktaş maçları, İnönü maçları kapanmıştır benim için. Her hafta gidiyorum protesto için benim gibi 1-2 kişiyle protesto yapılmıyor. Süleyman Seba'ya yapılan protestoların 10/1'i yapılsa gam yemicem.. Bu sezon benim için İnönü hayalden başka birşey değil artık... . (Nokta)
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Sağlam'ın dünkü konuşması aklıma geldikçe kötü oluyorum..Mantıklı olmasına rağmen; Denizliyi bu takıma yakıştıramıyorum..Yönetime en ağır küfürleri ediyorum.. Bu yüzden ağzım da iyice bozuldu bu aralar..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
baska söze gerek yok | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | denizli futboldan anlamıor bunu hepiniz göreceksiniz. Kevgire dönecez.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Zapo ile Sivok , Gökhan Zan ile Toraman'dan iyi değil diyen adam mı? Demek ki o yorumları yaparken kasıtlı davrandığını düşünürken haklıymışız. Basınla bol bol yüz göz olacaktır, yeni teknik direktörümüz de. Yerlinin alası da gelse - yok biliyorum- bu böyle. Neyse hayırlı olsun. Ne yaparsanız yapın aynı heyecanla maç saatini beklemeye, bir gelişme var mıdır diye eve gelir gelmez haberlere bakmaya devam edeceğim. Biz Beşiktaşlıyız arkadaşlar, ne olursa olsun bu takımdan soğumayı başarabiliyorsak kendimizi sorgulamalıyız. Seninle Başladı Hayat...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |