![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rezil ettiniz takımı be. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hep söylüyorum arkadaşlar. büyük yazı asalım. sizler gitmeden bizde gelmeyeceğiz diye. onlar gidene kadar maça gitmeyelim. sıfır çeken tribüne oynasınlar görsünler ne oluyor. bu kadar dalga geçmek olmaz ya. sinan engin'in röportajını hatırlıyorum. süper bir futbolcu aldık herles görecek diyordu. adamın gözü bozuk çıktı. şimdide sivok süper zapo süper seric süper diyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRR!........ YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRRRR!!!!
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Guest
| haberin bazı kısımları okunmuyor ama şunu anladım galiba aldığımız oyunculardan dolayı bi dalga geçme mevzusu...herkeste hemen hazır,tamam ttakımımız güzel yönetilmiyor ama bekleyelim azıcık biraz sabır ya...tamam bekleye bekleye bizde bıktık ama ne yapalım karşılıksız sevdik...başka çaremiz yok bekleyeceğiz ve göreceğiz ligde nasıl oynadıklarını... | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu tüpçü tepede oldukça her konuda rezil oluruz biz daha, 2 milyon euro'ya alıp 2 maç oynatmadan futbolcuyu salıvermek hele hele sağlık sorunu olan bi adama bu kadar yatırım yapmak hainliktir başka bişi değil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yani düşündüğüm şeyleri burada yazmaya kalksam bırak banlanmayı hakkımda soruşturma açar belkide ergenekoncu ilan ederler bu kadar aciz bir yönetim görmedim ben sanki mahmutpaşadan elbise almış olmayınca başkası ile değiştiriyo bu başkanın şirketi nasıl ayakta kalıyor ben buna şaşırıyorum bu bakkal dükkanını bile idare edemez bunlar bizim günahımız ne ya bir zamanlar başarılarıyla göğsümüzü gere gere dolaşıp övünürken bu gün artık madara olduk 3.lüğü başarı sayıyoruz kendimizi avutuyoruz ama bu yönetimle giderse biz sıralamada 5 liğe de düşeriz zamanla trabzondan beter olacağız allah göstermesin .defolun gidin artı yüzünüzdemi kızarmıyor ya
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |