![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Yaw Veysel iyi güzel de kimin umurunda şampiyonluk ? Seref ,haysiyet, onur, gurur yetim hakkı bilmeyen bir yönetimin sayesinde gelecek onursuz bir şampiyonlugun ben en derinliklerinin içine edeyim !!! Taraftar taraftarsa bu yönetim gidene kadar tribünleri boş bırakacak BEN BEŞİKTAŞLI yım diyen taraftar bir kişi dahi maçlara gitmeyecek ! Bu ülke' nin insanı özelliklede BEŞİKTAŞ lıysa ..Beşiktaşlılık duruşundan önce TÜRK lük örf ve adetlerini yerine getirmeli önce kendini sevdirmeli saydırmalı sonra toplumun başına geçerek yaptıklarıyla güzel bir eser bırakmalı ! Eger ki sen TÜRKİYEMİN bu güzelliklerin den noksansan değil bu camiayı muhtarlık bile yapacak erdeme ve en önemlisi SEREFE layık değilsindir ! İman İnançlı olan insanlar da bulunur ! DİKKAT !!! Sizde bu iman ve inanç olduguna hala inanıyormusunuz ? saygılar aydın AYSU
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
| | |
| | #2 | |||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ... | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bi tane adam gibi rakibimiz olsa şampiyonluk kelimesinin Ş'sini ağzıma almayacağım ama öyle bir rakip yokki!..Bu yüzden bu takım şampiyonluğu son ana kadar kovalar, şampiyon olabilir de...Zaman gösterecek her şeyi... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Şampiyon olmak için takım ,taraftar,yönetim,camia hep bir vücut olmak gerekmiyormuydu habuki şimdi bölünmedikmi yine. Tabiki şampiyon olmak en büyük arzumuz ama,siz bu yönetimin bundan sonra ne yanlışlar yapabileceğini tahmin edebiliyormusunuz. sağ salim bir lig bitirmeyeli kaç yıl oldu? yine medyaya ne güzel malzeme çıkardılar bizim yönetim olmasa ne iş yapacaklar bilmiyorum. Tabiki bundan sonra Mustafa denizliye başarılar dilemekten başka bir çaremiz kalmadı. Bir de Mustafa denizliden erturul hacamızın takıma çıkardığı gençlere önem vermesini istiyoruz biliyorsunuz Mustafa hoca günü kurtarmaya çalışan bir teknik direktördür. inşallah bu özelliği değişmiştir. ALLAH BEŞİTAŞIMIZI VE BEŞİKTAŞLILARIMIZI KÖTÜ YÖNETİMDEN KÖTÜ MEDYADAN VE KÖTÜ HAKEMDEN KORUSUN.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | getirecekleri tekniktdirektör bari ertuğrul hocamızda i olaydı be kardeşim üf ya işim zor biz daha çok bekleriz şampiyon old. günü taki bu yönetim gidene kadar şmpynluk çok zor
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |