![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | utanmadan konuşmayın bari çıkıp topunuzu oynayında görelim
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | delgado taraftara deilde sen kendine bak biraz 1 hafta varsın 3 hafta yoksun kaptanlık verdiler sana yine aynı ya toparlan yada defol !!
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benden önce yazmış olan tüm arkadaşların dediklerine tek tek katılıyorummmm :S
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | SEN ÖNCE KAZANDIĞIN PARANIN HAKKINI VER BİZ TARAFTARLAR İYİ GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE DESTEĞİMİZİ HİÇ ESİRGEMEDİK ÖNCELİKLE SEN GÖREVİNİ YAP BİRDE TAKIMIN KAPTANI OLACAKSIN OYNADIĞIN FUTBOLA BAK | ||
| | |
| | #8 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah arkadaşlar ah geçen seneden beri yazıyorum Delgadodan ne kaptan olur ne lider oyuncu olur diye. Adam 1 maç var 5 maç yok bunu hala göremediniz mi bu yeni değil devamlı böyle bu adam. Yabancı diye başımızın üstüne çıkarıyoruz futbolcuları. Ayrıca konuşacağına oyun oynasın sahada konuşsun öyle taraftara klonuşmakla yürümüyor işler
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgadoya soruyorum Sezona takım iyi başladı hazırlık maçları dahil hocamız Ertuğrul Sağlamdı Takım son zamanlarda tel tel dökülmeye başladı hoca yine Ertuğrul Sağlam Peki acaba suçlu kim?
__________________ CEHENNEM BUZ TUTUNCAYA KADAR BEŞİKTAŞ...... | ||
| | |
| | #10 | ||
| Nilay Yılmaz ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | metalist maçında da kötüydün hacettepe maçındada resmen sahada yoktun be ...Sen bu hakkı nerden buluyorsun...Daha zaman mı isteyeceksin bizden...gösteremedin gitti kendini ya alla allah...profesyonelce davran ve oyna artık aldığın milyarları hak et azıcık ya alla alla...
__________________ Neyleyim Ben SİYAH Deyince BEYAZ Demeyen Sevgiliyi!!!Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |