![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benden önce yazmış olan tüm arkadaşların dediklerine tek tek katılıyorummmm :S
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | SEN ÖNCE KAZANDIĞIN PARANIN HAKKINI VER BİZ TARAFTARLAR İYİ GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE DESTEĞİMİZİ HİÇ ESİRGEMEDİK ÖNCELİKLE SEN GÖREVİNİ YAP BİRDE TAKIMIN KAPTANI OLACAKSIN OYNADIĞIN FUTBOLA BAK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Birass saçma bi düşünce olsada olmayacak şey değil.Mantıklı aslında.Neler neler yaşadıkk.Bu mu olmayacak | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Taraftar artık kanmıyor Delgado!..Oftaş maçında gördük, ilk defa sesler yükselmeye başladı, topu ayağına aldığında homurdanmalar başladı!..Küçük maçların büyük futbolcusu olduğunu bütün taraftar da anladı sonunda, 5 milyon €'luk adam küçük maçları alsa ne olur almasa ne olur, Bursaspor'lu Yusuf'u alsaydık keşke!.O da küçük maçları bize kazandırabilirdi rahatlıkla!..Ertuğlul hoca hep sana güvendi, ama sen her seferinde hocanın yüzünü kara çıkardın, gittiği için seviniyorsundur büyük ihtimal!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah arkadaşlar ah geçen seneden beri yazıyorum Delgadodan ne kaptan olur ne lider oyuncu olur diye. Adam 1 maç var 5 maç yok bunu hala göremediniz mi bu yeni değil devamlı böyle bu adam. Yabancı diye başımızın üstüne çıkarıyoruz futbolcuları. Ayrıca konuşacağına oyun oynasın sahada konuşsun öyle taraftara klonuşmakla yürümüyor işler
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgadoya soruyorum Sezona takım iyi başladı hazırlık maçları dahil hocamız Ertuğrul Sağlamdı Takım son zamanlarda tel tel dökülmeye başladı hoca yine Ertuğrul Sağlam Peki acaba suçlu kim?
__________________ CEHENNEM BUZ TUTUNCAYA KADAR BEŞİKTAŞ...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Nilay Yılmaz ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | metalist maçında da kötüydün hacettepe maçındada resmen sahada yoktun be ...Sen bu hakkı nerden buluyorsun...Daha zaman mı isteyeceksin bizden...gösteremedin gitti kendini ya alla allah...profesyonelce davran ve oyna artık aldığın milyarları hak et azıcık ya alla alla...
__________________ ![]() Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Taraftar geç bile kaldı homurdanmakta..Bir insan 3 yılda hala kendini ispat edemiyorsa artık fazla da ısrar etmenin manası yok..Delgado'nun küçük maçların adamı olduğunu da düşünmüyorum..Her türlü yetersiz bir oyuncu..Sadece teknikle olmuyor futbol..Ben Delgado'nun yerinde olsam taraftara görünecek yüzüm olmazdı kaldı ki isteklerim olcak..Sen ne verdin ki bu takıma? Sezon sonu satılmalıdır..Öbür seneye de Delgadoyla başlarsak yandı gülüm keten helva... ![]() Ertuğrul Hocann da en büyük şanssızlığıdır bu tip oyncularla çalışmak..Bakalm Denizli neler yapcak bunlarla..
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |