![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Katılıyorum...Her şey taraftarda bitecek zaten...Denizli'ye nasıl bir tepki verecekler bilmiyorum, daha hiçbir şey belli değil...Eğer taraftar şampiyonluğa inanırsa, birlik olursa bu sene şampiyonluk gelir...Gelmemesi için hiçbir sebeb yok, yönetimin haricinde tabii...Gb maçından sonra Denizli'nin kalıp kalmayacağını bilmiyorum çünkü!.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar,nasıl yönettiği,nasıl biri olduğu hepimizce malum olan başkanımızla ilgili ,kişiliği hedef alan hakaret dolusözler sarfetmyelim lütfen...Beğenmesek de ,sevmesek de o bu kulübün başkaındır..Yani Şeref Bey lerin,S.Seba ların koltuğunda oturmaktadır ve 20 milyonluk bir camianın reisi konumundadır..Eleştiriye evet hakarete hayır... Bize de bu yakışır...Ne dersiniz..?..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | -bazı şeyleri içime sinremesemde , içimde fırtınalar kopsada destekleyeceğim.. -biz beşiktaşlılığı baba hakk ıdan duruşu sülayman sebadan öğrendik böyle gelir böylede gidecek. -yeterki beşiktaşımız iyi olsun güzel olsun biz gerekirse sezon sonuna kadar ağzımıza kilit vururuz.! --bize yani beşiktaşlılığa yakışan da budur bence.. konu içinde ayrıca tşkler irfan abi eline sağlık..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() Konu eagle_1903_ tarafından (10-10-2008 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |