şimdiye kadar ki konuşmalara bakıyorumda hepsi bjk düşmanlığı yapan tüm basının ağzıyla konuşuyosunuz.nerde sizin farkınız.sizler fb yada gs taraftarı değilsiniz ki şampiyonluk gitti diye futbolcunuzu dövesiniz yada başkanınıza küfür edesiniz.ben en azından öle olduğunu sanıyodum.demekki hiç bir fark kalmmamış.işte en çokda buna üzüldüm.beğenmediğiniz fb taraftarı takımını türkiyenin en büyük takımı haline getirdi.bunu da nasıl yaptı son maçta şampiyonluğu kaybetsede gitti destek verdi.başarının sırrıda burda zaten.istikrar ve devamlılık.konuşmalara bakıyorum şampiyon olamıyoruz başkan gitsin o gitsin bu gitsin kim yönetecek bu kulübü.bu işler birinin gidip gelmesiyle değil devamlılıkla oluyo.başkan bi laf söledi paf takımla çıkacam diye bir tane genel kurul üyesi destek çıkmadı.eğer o gün arkasında olsalardı şimdi türkiyenin en saygıdeğer kulübüydü.ondan sonra 1-0 önde olduğumuz sivas maçında türübünler baştan sona yuhlamasaydı belkide o 3 puanla şampiyon olacaktık.bunlar sadece şimdi aklıma gelenler bunun gibi daha çok örnekde verebiliriz.tamam bu başkan yanlış yapmıyor mu onunda belki çok fazla yanlışı var ama bu bırakıp gitmesi gerektiği anlamına gelmiyo .madem öleydi yaklaşık2 sene önce genel kurul oldu neden bir allahın kulu ortaya çıkıpta aday olmadı.onların hepsi iyi günde ordalar da ondan.bu başkan en azından bazıları gibi bırakıp kaçmadı .bu da benim için bu başkana saygı duyulması gereken en önemli şey.bence bu başkanın gitmesi için basın diğer kulüplerin yalakaları el birliği yapmış göndermek için çabalıyolar.çünkü başkan şöle bi laf etti 2 büyük yaratılmak isteniyo diye.işte bu başkan bunu gördüğü için safdışı bırakmaya çalışıyolar.sizde bu oyuna gelmeyin.hadi kalın sağlıcakla |