![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bende bu fikre katılıyorum cunku delgado maç başına en az 20-25 top kaybı ile oynuyor buda takımı anormal kötü oynamasına yol acıyor.Cisse uğur ikilisinin toplamı bile bu sayıya ulaşamaz.Ayrıca ofanstada verdiği bir sey yok.Ancak unutmamak gerekir ki denizli tam bi 10 numara hastası.Yani elide iki delgado olsa ikisini de oynatır.Neden?Çünkü fenerdeyken elinde rapaiç baliç revivo yusuf ortega gibi elemanlar varken birde ceyhunu transfer ettirmişti ve onun için sonun başlangıcı oldu bu.Hatta hatırlıyorum yusuf gibi bir adamı sağ kanatta tek oynatıyordu.Oyle bir adam denizli.Neyse hoca 3-5-2ye dönmezse muhtemelen delgadolu çift forvet oynatır yani ertuğrul hocanın gecen yıl ve bu senenin son dönemlerinde uyguladığı taktik ama ben ne 3-5-2 ile ne de 4-3-1-2 ile başarılı olacağımızı sanmıyorum.Özellikle bursa antep sivas fb ts gs kayseri gibi takımlar bizi kolayca harcarlar her iki oyun planında...Denizli bu gidişle sezonu tamamlayamaz...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Eğer kadro gerçekten böyle olacaksa Orhan Yıldırım'ın değişiklik görüpte bizim göremediğimiz ne acaba.. Ertuğrul sağlam'ı kadro konusunda eleştirenler bu kadroyla sahaya çıkarsak ne diyecekler çok merak ediyorum.. Ben değişen hiçbir şey görmüyorum.. Görmeyi de beklemiyorum zaten.. Eğer Mustafa Denizli ben radkial bir adamım diyorsa şu takımın en kötü iki yabancısı Delgado ve Cisse'yi çeker kenarıya ve (4-4-2 dizilişinde ön liberosuz ve 10 numarasız)orta sahaya çabuk koşan ve sürekli pres yapacak adamlardan kurar.. Bunun dışında hiçbir şey bana değişiklik olmayacaktır.. Ama Delgadosuz bir 11 kuracağını da hiç sanmıyorum çünkü tüm yazılarında bu takımın en iyi ve değişmez adamı Delgado'dur deyip duruyordu.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bencde hoca holoskoyu forvete koyacak. yorumları o yöndeydi ama 3-5-2 oynatırsada kimse şaşırmasın.Çünkü hocanın favori taktiği o..
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (11-10-2008 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sistem doğru ama sanmıyorum böyle bir kadro çıkartacağını...Bi kere Holosko kesin ileri ikiliden biri olacaktır, yanında da yaa Nobre ya da Bobo, büyük ihtimal Bobo'yu seçer...Sağ kanatta da Serdar'ı oynatır, ön liberoda Uğur-Cisse ikilisinden biri forma giyer, duruma göre değişir tabii bu, bazen Sivok'u kesip Toraman'ı oynatır stoperde bazen de Cisse'nin yerine Uğur'u oynatır yabancı kontenjanından dolayı...Bobo-Holo-Delgado üçlüsünden vazgeçeceğini düşünmüyorum çünkü Denizli'nin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | teknik direktörün kararlarına, taktiğine veya tercihlerine saygı duyarım her zaman, onların tercihidir, biz sadece ortaya çıkan oyun ve onuca göre yorum yapabiliriz, ama fikrimi söylemek gerekirse beşiktaş'ın oyun planı hem 4-4-2'ye hem de 3-5-2'ye yatkın, 3-5-2 denenebilir bu takım için de, gözardı edilmemeli, zapotocny ve sivok ikilisi görüldü ki bu takımda topla haşır neşir oyuncular, zapotocny'nin geri üçlünün solunda sivok'un ortada toraman'In da sağda olabileceği bir sistemde, tello şili milli takımında oynadığı sistemdeki gibi 3-5-2'nin orta sahasının sol tarafını oluşturabilir, sağda da hücumlara katılmayı sık sık yapan kurtuluş oynayabilir, bu sistemde defansif olarak daha etkili olacağımızdan dolayı önde çift ön liberoya gerek yok bana göre, inceman defansın önünde tek başına yer alabilir, önlerinde delgado-holosko ikilisini kullanırım ben, böylece holosko delgado'nun yanında kırsı ve fiziğiyle serbest oynadığında daha faydalı olabilir, forvette de nobre-bobo ikilisiyle hem ofansif hem de defansif olarak iyi bir kadro çıkartabiliriz, her zaman defansif özellikli oyuncuları çok kullanmaktansa hücumculara savunma görevi yükleyemeyi savunmuşumdur... kısacası aşağıdaki kadro iyi işler becerebilir: ------------------rüştü--------------------- ----toraman------sivok-----------zapo--- ------------------inceman----------------- kurtuluş--------------------------tello----- -------------holosko------delgado-------- --------bobo-----------------nobre------- bu dizilişte özellikle holosko'nunoyun içerisindeki rolü çok öenmli olacatır, o bölgede rakip savunmacıların holosko'nun hırsı ve mücadeleci yapısıyla boğuşurken aynı zamanda da çok yakınında çok teknik bir delgado'nun olması onun da performansını çok arttıracaktır, bu dizilişte kağıt üzerindeki gibi taşlar yerine oturabilirse çok zevkli bir oyun çıkarabilen bir takım oluşmuş olur, tabi her şey kağıt üzerindeki kadar kolay değil, ama bir şeyler denenip artık istikrar sağlanmalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Lepido'nun dediği şekilde çıkarsak duman ederiz rakipleri, adamlar kapanmaktan başka bir iş yapmıyor çünkü...Süper bi kadro bana göre...Bu takım 3-5-2'de oynar, 4-1-3-2'de, Türkiye Ligi sonuçta, Avrupa'da oynasak neyse...Gerçi oynadık da ne oldu, gördük her şeyi... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |