![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Mesajlar: 9
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar Demirören'ı bukadr yuhalayacak ne war Yıldırım Demıroren kadr Türkiyede Beşiktaşı seven bıtane daha baskan yada baskan adayı bulamazsınız.Demirören kulübü için harcadıgı mılyon dolarları faizsiz geri almayı kabul eden tek başkandır!!!! bunu unutmayın ve Şu andaki Beşiktaş yönetimi Beşiktaş tarihindeki en Beşiktaşlı yönetim ((seba dönemi dahill)) daha önceki donemlerde gormedıkmı yonetımın ıcındekı fenerlılerı galatasaraylıları bızı 2004sezonunda Serdar Bilgili ve Sedat Peker başkanlığında satan yönetimin buyuk agırlıgı Beşiktaşlı olmayan adamlardı fenerliydi galatasaraylıydı ozaman aziz yıldırım isteği ile Beşiktaş'ımızı şampıyonluktan ettıler ardından Lucesku ve Sinan Engini kovdular ))))) NEDEN (((( Bilgili ve Peker namussuzunun Beşiktaşımızı sattıgını soylemesınler dıye.Bunu bılmıosunuz ve buyuuzden Mansimov denilen adamın baskanlıga gelmesını ıstıyorusunuz.Biz fenerbahceyı 10kişi ve kalecısız sukru saracoglunda nasıl yendık BEŞİKTAŞLI RUHUMUZLA bu Mansimov'da o Ruh nerede adam Beşiktaş'ı kazanç için kullanacak ve hiçbirimiz bunun farkında değiliz.Daha gelmeden ne dıyor formanın onune şirketimin reklamını yazdırcam ve KARŞILIKSIZ 50 MİLYON AVRO vercem.Sizin aklınız eriyomu Yabancı bir adamın Beşiktaş için bu parayı karşılıksız vereceğine.Bu paranın daha fazlasını Yıldırım Demirören kulubumuze verdı vermeyede devam edıyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
| BEŞİKTAŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 31
Mesajlar: 252
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Mesajlar: 9
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zaten bu adamın Beşiktaşımızı alması söz konusu bile olamaz BEŞİKTAŞ MAL DEĞİLDİR SATILIKTA DEĞİLDİR medyada o tür konular geçio Beşiktaşı alcakmısta yıldızlarla doldurcakmısta yalan ben sana bu adamın amacını söyleyım amacı Beşiktaşımızın alt yapısındaki yıldızlara sahip olmak zatn werdıgı bı demectede bunu acık acık soyluyor Beşiktaşımızdaki yıldızları buyuk kuluplere pazarlıcak aynı zamandada kendı şirketinin ve kendi isminin REKLAMINI yapmış olcak
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 314
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | |||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Mesajlar: 9
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
adamın futbol bılgıısı hıc yoktu... Beşiktaşı sattı 5kırmızı kartlı Samsun macı onun eserı ılhan mansıza son kırmızı kartı gormesını o ve sinan engin istedi ilhanda bu isteğin uzerıne kırmızı kartı gordu nedn bılgılı ve engının kafası okadr basıyorki takım 6 kişi kaldıgında 3-0 hükmen yenılcegımızı dusunuyor. skor 5-0 olmus adam onu dusunuyor.. bu zekamı bana bunu soyle.. arkadasım Lutfen bana o adamı savunma. cunku Bilgili ve Peker o dönem Beşiktaşın basında olmasa şu anda ne fener wardı nede galatasaray o oturmus kadroya yapılan takviyelerle Türkiyenın en iyi takımızı bızdız ama o naptı azız yıldırımın ıstedıgını yoksa 11puanla lıder gıden bı takım oyle kolay kolay yıkılmazzzzz!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |