![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaw daha tam tecrübe kazanmamıski böyle hatalar yapması dogal
__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | biraz daha büyüsün adam olacak inşallah
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şımarık olduğu doğru ama kişinin karakteri sadece kendisini ilgilendirir cezasınıda sefasınıda kendisi çeker... oynadığı takım için terinin son damlasına kadar savaşmış mı ben ona bakarım gerisi çokta beni ilgilendirmez... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sporcunun krakterlisi yakısır bize.. yanlısı baskalrının da yapması o yanlısı dogru yapmaz.. ki batuhanın yaptıgı tamamen karakteriyle rakibe ve insanlıga olan saygıyla ilgili...
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hic bi sekilde katılamam besiktasıma ilk basta karakteri duzgun sporcular yakısır en basit ornegi en verimliği zamanında biz noumayı gondermedikmi bizim bu ilkemize uymuyor die.(gonderdik hata ettik diyosan zaten ben seninle hic bisekilde besiktasımı tartısmam bakıs acılarımız cok farklı cunku) atamında dediği gibi zeki,cevik ve AHLAKlısı olacak
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
tmm bizim cocuk harbi mal yanide onlarda sakız falan patlatmadıkları kalıyo ![]() batu dan cok kaleci sıkıntı milli takımda salak wolkan normal bi gol yemedi hep kendi hatası kör terim hala görmedi artııı fener ligde berbat durumda nasıl wolkanı alır cıkarır saha ya mantığım almıyorrrr
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence o an batuhanı anlayabilmek için o atmosferi tatmak gerekir bence o an yasadıkları tamamen doğal ama tabikide böyle bir hatayı bir daha yapmaz bence batuhan 1 2 seneye kadar tam olarak kişiliği oturur | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |