![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | in$allah affedilirler....üzülmez artık jübilesini yapsın...ama toraman gitmesinnn!!!!
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Formaliteden! bir basın toplantısı düzenleyin; biz çok iyi anlaşıyoruz aslında, o gün ikimizde sinirliydik, olur böyle şeyler vs...Yaf bırakın bu işleri, Toraman için bir şey diyemiyeceğim çünkü abuk sabuk konuştuğunu görmedim, duymadım...Ama Üzülmez çok ağır laflar etti, gazeteden veya başka bir yerden okumadım, verdiği röportajı dinledim, Toraman'ı düşmanı gibi gösteren kendisidir, kan davalısı gibi gösteren yine kendisidir medya değil, medyaya laf edeceğine abuk sabuk konuşmasaydı o zaman Lig Tv'ye oraya buraya!..Neyse, bu saatten sonra bunlar barışmaz, barışamaz, anca işte Beşiktaş için barışırız falan filan derler, gönülden barışmaları mümkün değil... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |