![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | demirörenin istifa vaktide geldi de geçti bile.. del bosque davası bittiği gün istafa etmeliydi.. hadi o zaman istifa etmedi sezon sonu istifa etmeliydi.. koltuga yapıştı takımı kendine borçalandıra borçlandıra... bir şeyden anladığınıda sanmıyorum. sözde 19 mayıs ta yeni stada ilk kazma vuralacaktı.. Beşiktaşa diğer takımların duyduğu saygı azaldı.. eskiden şampiyon olamasakta bize saygılı duyarlardı.. sayesinde Anadolu takımına dönüşecek gibiyiz .. her sene bu kadar oyuncu mu alınır hangi büyük takımın böyle bir transfer politikası var ki.. higuein den bile 2,5 milyon dolar zarar etmişiz . üstüne kör oyuncular almışız. nasıl transferlerdir bunlar ya?? Basketbol takımında oyuncu kalmadı. voleybol takımı 2. lige düştü.. kombine satılmıyor. istifa etmek için ne bekliyor ? baba parasıda bi yere kadar demirören yeter artık yavaş yavaş kalk o koltuktan.. İSTİLA ETME İSTİFA ET!!!!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | foruma demirören yeter diye bi bölüm açılsın da herkes oraya yazsın derdini,biz de muzdaribiz bu durumdan ama önüne gelen herkes yeter demirören diye mesaj yazıyor.yeter demekle olsaydı şu anda başkan farklı olurdu,herkes konu açmasın artık böle,demirören istifa tamam,ama artık herkes hergün demirören istifa diye konu açmasın(bu yorum erkan4477 için değil,genel olarak diyorum) ama sölemeden geçemicem,demirören istifa ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konuyu açmak için geç olmadı mı sizce. Lig başlamak üüzere. Tüm planlar şablonlar hazır.Başkan istifa etsin diosunuz. Yok böyle saçmalıkk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yeterrrrrr yıldırım demirören yeterrrrrr
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yeter artık kim gidecekse gitsin . Yazıklar olsun geldiğimiz hale bak ben artık Demirörenin beşiktaşlılığından şüpheliyim. Yıllardır sabrettik. Ben artık sabır istemiyorum şampiyonluk istiyorum Avrupada başarı istiyorum. Kim gelirse gelsin kim giderse gitsin ama BEŞİKTAŞIM başarılı olsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şaka mı yapıyorsun sen ya ? kim kendiliğinden istifa edecek ? tüpçü mü ?? bu yüzsüzlükle imkansız ... bizi ne hallere düşürdüğünü senden başka herkes görüyordur, biz sabretmeye devam edelim millet de bize gülmeye devam etsin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çarşı mı kaldı ki KARŞI olsun....! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |