![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bozmayın moralinizi,takımı biz sonuna kadar destekleyelim,yönetim engelinid aşarız....
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bırakın bunları çocuklar.Biz takımımızı destekleyelim..pırıl pırıl bir takımımız var ve destek bekliyor... Haydi İNÖNÜYE!...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu sene bu takimdan turkiye liginde sampiyonluk bekliyorum 2 sene sonra avrupada basari bekliyorum bu sene sampiyon olacagiz inanmayan bizden degildir inanmayan taraftarmi olur inanmayan taraftar destek verse ne olur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence bu sene şampiyonuz çünkü şampiyonluğa ne kadar hasret olduğumuzu futbolcularla birlikte artq herkes bilio bu sene ertuğrul sağlamda neyin ne olduğnu bilio alıştı takımada tek endişem yeni transferler we hakem çnkü transferler olumlu sonuç wermeyince takım ypranıo ama biz yine ümidimizi kaybetmemeliyiz destek olmalıyız HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK ŞAMPİYON
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aynen bekliyoruz ...3 yıldır geliyoruz geliyoruz pankartı ile hep hüsran yaşadık.bekliyoruzz artık,ertuğrulada hiç güvenmiyorum bu arada kupasız kapattık bu yılı sayesinde,engin desen karın ağrısı,yönetim desen gerivitesci bir dediği bir dediğini tutmuyor ve biz taraftarlar bu olayın ta içerisinde çok zorlanacağız bu yıl herkese kolay gelsin
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |