![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle katılıyorum. biz kimlere sabrettik senelerce. ki delgado bunu onlardan çok daha fazla hakediyor. kalitesini tartışmak anlamsız her futbolcu inşler çıkışlar geçirebilir önemli olan takıma sevgisnin olması ki delgadonun sevgisinden benim en ufak şüphem yok. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Erken mi? Yaw ne diosunuz siz farkında mısınız? 3 sene olcak 3.. Daha ne sabrından bahsediyonuz..Ayrıca kimlere bukadar sabretti bu takım diyonuz? Harbi kimlere etti..? Bırakın Allah aşkına daha bu adamı savunuyo musnuz? Delgado'nun görevi iyi oynamaktır..Hadi onu geçtim en azından istikrarlı oynamaktır..Biz onu da geçtik..Vasatın üstüne çıksın bari diyoz her maçta..Ama nerde? Adam 1 maç oynuyor..10 maç 10 kişi oynuyoz.. Ve sizler hala Delgadonun patlama yapacağına inanıyosunuz...Daha erken diyosunuz..Be insaf kardeşm..Nerden bakıyonuz siz olaya..? Delgadonun inişler çıkışlar yaşadığını düşünmüyorum ben..Sezon başına 5-6 maç sivriliyor..Geri kalan maçlarda vasatın bile altı..Bu iniş, çıkışsa.. : ) Ayrıca Beşiktaşı sevmek de yetmiyor..Kaldı ki nerden bileceniz ki BJKı sevdiğinden..O da işçi sonucunda.. Delgadodan fayda görürürz..Ama sezon başına 5-6 maç..Taş çatlasın 10-12 maç..Yeter mi? Elin 10 numarası 30-35 maç ful performans oynarken biz hala neyin patlamasını bekliyoz..Bunca yıldır..?
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki üçüncü yıl az bir zaman değil hatta kızgınlığınızıda anlıyorum ama lütfen bu zamana kadar delgdonun bize çok faydalarıda oldu sanki geldiğinden beri hiç fayda vermemiş gibi davranamayız. tamam bu aralar düşüşte katılıyorum ama bunun çokta anormal olmadığını her sporcunun kötü zamanları olduğunu savunuyorum ben... sonuçta onun kapasitesini biliyoruz. ona sanki ikinci sınıf oyuncuymuş gibi davranmak yanlış bence. tabi bu işin bencesi... sizin görüşünüzede sonsuz saygım var. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ya arkadasım yapmayın allah askına delgado nun normal hali bu yetenekli ama ust duzel bi futbolcu diil 2-3 mac iyi oldugu zaman iste gercek delgado diosunuz 7-8 mac kotu oynayınca dususe gecti diosunuz sole dusunun bu adam buraya gediginden beri 100 e yakın maca cıkmıstır bunların 20 sinde iyi 80 inde kotu olan futbolcu icin ya iyi oynuyoduda dususe mi gecti dersiniz yoksa kotu oynuyodu simdi formunda bi yukselis mi var dersiniz karar sizin delgado, mustafa denizlinin cok tuttugu, begendii bi oyuncu bunu yorumlarında defalarca kez hissettirdi eger denizlinin besiktasındada aynı oyunu devam ettirirse bence sezon sonunda makul bi fiyata satılması cok dogru olacaktır genelde futbolcu ve hoca teshislerimde yanılmadım simdiye kadar ama delgado icin o kadar cok yanılmak istiorum ki insallah solediklerimi bana yutturur cunku bu bence son sansı eger hala bole oynayı bi daha ki senede delgado ile devam edilirse besiktasın hali haraptır
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |