![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | .. 23 Mart 2008 Tarihinde bendenizin yazmış olduğu bir yazıya baktım ve aslını anımsadım. İBB maçı sonrasına denk geliyor sanırım tarih. -Baki'nin oynadığı hiçbir maç kaybedilmemiş. Yalnızca 1 beraberlik var. -Bu dönemde Beşiktaş Baki'nin oynadığı hiçbir maçta 2. golü dahi yememiş. Ertesi hafta fb^yle oynamıştık zaten, gerisi de mühim değil.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
.. | |||
| | |
| | #3 | |||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Cangele'nin golünü de hatırlıyorum, Baki'ydi sanırım o refakatçı Son dakikada gelmişti, Tigana vardı başımızda. Yıkılmıştım.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | o maç 1-1 bitmişti trübündeydim.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ikiside sanki motora bağlanmış gibiler aynı hataları yapıp duruyordu ama kişilik bakımından baki galiba ![]() ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BAKİ
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Baki geçen sene pek bişe oynamadı zaten..Genelde Gökhan - İbo.. Diatta- İbo .. Gordon - Gökhan... vs diye devam etti..Evvelki sene pek küfür ederdim Bakiye..Sol bek oynadığı zamanlar hele evlere şenlik..İçerdeki Fener maçını geçen sene katleden adamdı..50 kere kırmızı yemesi gerekirken eyyamcı hakeme denk geldi de kurtuldu Allahtan..Gökhan da kötü..Hele bu sene tam bir fiyasko..Ama en azından iyi bir geçmişi var bizde..Onun için Gökhan diorm..
__________________ B | ||
| | |
| | #8 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baki hızlı ve toplara yerinde müdahale eden biriydi . kötü tarafı ise . kazandığı topu yine rakip takıma vermesiydi ![]() zan hiçbir alanda iyi değil .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne bir parça ekmek ne bir kızı sevmek seviyoruzz seni baki mercimek en azından baki hırslı gökhan zan beş para etmezzzz beşiktaşı bozuyorrr
__________________ 13 BOBO | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |