![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
güldürme. Ali tandoğanı sağ forvet oynatmaya çalışan bir hocadan mı bahsediyoruz??Dünyada yeri olmayan bir taktiksel dizilişle oynadık.Yarın öbür gün kalbürüstü takımlar gelince bu tavrınız ne olacak çok merak ediyorum.Denizli ancak İranda takım çalıstırır bu mantaliteyle gerçekten soğudum futboldan!13. dakka iyi güzel ya devamı??Kayıp bir beşiktaş.Bumu göze hoş gelen futbol???Ha pardan haklısınız formsuz gbirliği bile bize karşı ikinci yarıda neler yaptı.Malesef denizli bu anlayışını değiştirmezse sezon sonunu göremez çok açık net konusyorum.Orta sahada 1.5 adamla oynuyoruz olamaz böyle bir sey....Ne hallere düştük yarrabbiii...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (19-10-2008 Saat 19:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Rakib zayıf diyenleri anlayamöıyorum.Gençlerbirliği geçen sene hüsran yaşamış olabilir ama.Kahe gibi Mehmet NAs gibi oyuncuları var..Biz bugün çok güzel oynadık.Çok iyi pas yaptık.Tüm ataklarımız orgasnizeydi.İBrahiç üzülmez dahil herkes görevini yaptı.Tek bir yanlış hata yoktu. 5 yıldır izladiğim ilk rahat ve göze hoş gelen maçtı. Mustafa hocaya teşekkürlerimi sunuyorum. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Herkesin bahsettiği 3-0 iken bile yaşanan stres tamamen 5 yıldır her sene her maçta bize yaşatılan stresin etkileri.Ben mustafa hocaya güveniyorum.Oyuncular ertuğrulu benimsemmemişti zaten.Ertuğrul kime sözünü geçirebiliyordu?Adam gibi geldi adam gibi gitti o ayrı bir konu.Ama mustafa denizlinin gelmesiini cisse bile benimsemiş ki,Cisse her yerde koşuyodu. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | son zamanlarda bukadar rahat maç izlemedim.kartal gol gol gol tezahüratına gerek kalmadı. dikkat ettiniz mi?ilk yarıya en az 1dk. uzatma geldi.takım atağa çıkarken,hakem devreyi 45.56 da bitirdi. serdar kurtuluşu bu maçta beğenmedim.tello iyiydi.attığı 1.gol çok güzeldi.sağ ayağıyla vurdu. iyi yoldayız.
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK Konu malül tarafından (19-10-2008 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | alışkanlık oldu artık bende her maçta strese giriyorum ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | rakibin neresi sayıf genclerbırlıgı ıle oynadıgımız macları hatırlamıyorsunuz galıba bence gayet iyi bir takım maca gelırsek ıyı basladık 3 golu attık delgado yıne yok ortalıklarda sorumluluk almıyor serdar kurtulus boyle oynarsa ılk 11 de oynayamaz bence. ıbrahım uzulmez gayet iyidi en begendıgım oyunculardandı macta holosko yine tutuktu bobonun oynamamasına anlam veremedım ıyı bır sonuc aldık tebrık edıyorum futbolcuları ve teknık heyetı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | İşallah devamınıda getirirler
__________________ | ||
| | |
| | #10 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mücadele ve skor tatmin edici bence... Hele ilk 15 dakika resmen boğduk rakibi. Delgado-Holosko kötüydü.Özellikle her hafta olduğu gibi S.Kurtuluş rezil bir futbol sergiledi.. 3 puan camiamıza hayırlı olsun.... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |