![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk 15 dk da o golleri atamasaydık . Bu maçtan puan kaybederdik Rahat maç yok sanırım bize bu sezon
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben katılmıyorm o lafa : ) Derbileri kazandığın müddetçe şampiyonsun..2 büyük rakibinden en az 6 puan almalısın..Geçen sene deplasmanda 12 galibiyetimiz var..Yenildiğimiz 3 maç GS-FB-Kayseri..Geriye kalan 2 maç da olsun okadar.. Zaten geçen seneki takımlara bakarsak İBB - Oftaş takımları da kötü takımlar içinde değildi bence..Biz anadoluyu rayına oturttuk geçen sene..Bu sene de bozulacağını sanmıyorum..Önemli olan derbiler..Önemli maçlar..100. yılda derbi bırakmamıştık..Denzli BJK da görmek istemediğim biridir orası ayrı..Geçmişini beğendiğim ve güvendiğim biri de değil..Ama bu bende yerin dibine sokmak gibi değil de güvensizlik gibi bir durum yaratıyor...
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Senin için demedim zaten, ama yerin dibine sokma durumu var, bunu görebiliyoruz.. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bence bugün de 3-1-3-3 oynamadık.. Top rakipdeyken 5-3-2 oynadık..Bundan öte defans da olmaz zaten..İlk 20 dakka taktiğe ve oyuna hayran kaldım..Sonra bildiğim, görmek istemediğim, küfrettiğim o Beşiktaş geri geldi..Frene basmak bu değil bence..Biz frene basamıyoruz..Normal oyunumuzu oynamalıyız..Bu sezon çok avantajlıyız cidden..Umarım bu avantaj yitirilmeden, kayıplar olmadan sonunu getiririz.. Bu sezon özlediğimiz şampiyonluğu yaşayalım önce..Gerisini de sonra düşünürler sevgili büyüklerimiz.. : )
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
evet arkadasım tamamen katılıyorum sana bencede top rakipteyken 5 3 2 oynadık bu defa cok katı b isavunam demek..ve pozisyon olarakta oldukca basarılıydık..alışkın olmadıgımız birzeminde deplasmanda yeni bi sistemle 3 gol ve 3 puan cok güzel bence...sadece biraz sisteme alışamadı oyuncularımızz ama hepsi istekliydi delgado ve holoskonun basarısızlıklarında bence birazda zemini payı vardıı...holoskonun bir şutunu hatırlayın ayagı kaydı ve düştü uygun pozisyondayken..İNŞALLAH SEZON SONU BU NANCIMIZLA SAMPİYON OLACAGIZ BU DEFA OLACAK İNŞALLAH... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Maça fırtına gibi girip 3 gol atınca maç bitmişti zaten. Üzülmez bu takımda oynamaz kardeşim. Emre Özkan'ı koyun, Aydın'ı koyun olmadı boş bırakın orayı, Zapo gider kapatır gerektiğinde ama Üzülmez ile olmaz. Yaw adam kendine dokunsalar ellerini açıp faul diye ağlamaya başlıyor. 10 metre gerisindeki damlar yetişip önündeki topalrı alıyor herifin umrunde değil. Holosko'da büyük düşüş var. Bobo bu sistemde sol kanat oynayabilir. Oradan asist kralı bile olur.
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kazanmak çok güzel hele böyle 3-1 kazanmak dahada güzel ama oyunda sanki eksik vardı yani çok tadına varılacak bir oyun değildi ben şahsen izlerken pek keyif alamadım ... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben ilk vurdugumuz 3 topun iceri girisinden baska bu takimda hicbirsey goremedim hoca yeni zaman lazim ama antepi 3 0 yenip en az 10 tane de pozisyon buldugumuz mactan sonra bile cok kotu oynadik diyen burdaki bazi arkadaslari bu maci muhtesem oynamisiz gibi gostermelerinide anlayamiyorum buldugumuz gollerden baska tekbir pozisyonu yok takimin millet hala super oynadik falan diyor bu sistemi besiktas oynayamaz tekrar soyluyorum ayrica kalburun ustune falanda gerek yok sivas ve kayseri macina cikalim boyle dagiliriz birdaha soyluyorum bu sistemin modasi gecmistir desifre olmus bir sistemdir bu sistemde her macimiz gollu gecer ama 2 mac bizim 1 mac rakipler icin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |