![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Arkadaşım , bence suçluyu yanlış yerde arıyorsun. O top tutamamanın ,pas yapamamanın ve sahadan silinmenin suçlusu Mustafa hocanın sistemi değil bence. Ertuğrulun 1,5 yıldır oynattığı pısırık futbolun , rakibi kendi sahamızda karşılama alışkanlığının ve bizim büyük yıldızlar diye kendimizi kandırdığımız Delgado ,Cisse ,Tello gibi orta alan oyuncularımızın baskıyı görünce hemen pısan ,daha Türkçesi "kız gibi oynayan" sıradan oyuncular olmalarıdır. Mustafa hocanın yapmak istediği . ilk 13 dakikalık oyundur
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | takımımızı eleştirmekten kaçının artıq.ben gayet rahattım doğrusu.3-0 dan sonra saldırırsak 9-0 10-0 olursa şampiyonmu ilan etçekler beşiktaşı,tabiki hayır bu yüzden gayet rahatttı maç
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | bizim zaten en büyük sorunumuz sol bek ve buna çözüm bulamıyoruz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw kardşm ne bekliosunuz.Adamlar kazanıo yine beğenmiosunuz.İlk 15 dkda atılan 3 gol war.Takım biraz tempolu oynadı ondan sora.Suni çimde oyuncular korkarak oynadı doğal olarak.Bi sakatlansalar en azından o çimde 1 ay sahadan uzak kalırlar.Deplasmanda alınan bu sonuç neden sizi tatmin etmio anlamıorm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ibrahim üzülmezden ne buluyolar anlamadım yoldan gecen birini cagırsan daha güzel oynar
__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Abartma bence | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üzülmez penaltı pozisyonunun dışında son yıllarda oynadığı en iyi futbolunu oynadı bence....! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bende bunu demeye calısıyorum ama negatıf dusunce yuzunden bu macta bıle begenılmıyor penaltıda penaltı degıldı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2.yarı uykum geldi | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |