![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hakem penaltiyi verdi penalti penaltinin babasiydi hem itiyor hem vuruyor ibo adama kirmizi karti tartisirim ama versede kimse birsey diyemezdi son adamdi ve gole gidiyordu rustu aciyi kapadi cok yakindi belki ama hic kartsiz bir pozisyonda degildi bence kirmizida verse kimse birsey diyemezdi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa pozisyonun penaltı ile alakası yok yaw,bi savunma oyuncusu o pozisyonda başka şekilde savunma yapamaz o pozisyonda ibo yapabileceği en iyi savunma hareketini yapıp oyuncunun önünden topa vurdu gayet normal bi müdahaleydi.. daha nasıl alsın o topu ordan?yada bıraksın topa mı vursun forvet oyuncusu?? bu futbol fakiri,futbol oymamamış insanların yorumlarını ciddiye bile almıyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | pozisyon penaltıydı ve dünya üzerinde nerede olursa olsun bu tür bir harekete kart gösterilirse itiraz edilemez, son adam kaleciye çok yakın olduğundan ve üzülmez'in amacı topa vurmak lduğundan direkt kırmızı gösterilemez ama sonuçta durum açık, üründül konusuna gelecek olursak; programı izlemedim ama dediğin doğrudur, üzerinde konuşmuş olabilir, abartmış da olabilir, bunu fanatiklikle de yapmış olabilir ama bizim bunları konuşarak basında eziliyoruz, tepki gösterelim şöyle yapalım böyle yapalım dememize hiç gerek yok, bu şekilde her maçını kazanacaksın zaten o ağızların açıklık oranı gittikçe azalacaktır, az laf çok iş, yola devam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya daha 1 hafta önce yazdım böyle burda yazma olmaz maça gidicen stadı doldurucan hep basınla federasyonla ilgili yazıları bak ne oluyooo .çekim yapanları rahat bırakmıyacann gazetecilere keza öyleee.
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla papaza bende kızdım saklına bakan adam sanır 3 -0 öndesin oyuncu atılsa ne olur hatta bizim içinde iyi olur bir sonraki maçta oynamaz büyük kayıp olmazdı ama skandal demesi beni çok kızdırdı gs nin elle atması skandal değil fb uzattmada atması skandal değilde kırmızı skandal artı sarı kart olmalı olacaksa çünkü kaleci topu alacak durumda idi sabır allahım bu densizlerle daha çok çekeceğiz
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |