![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fener keske yenseydin burda da orda sna acımasalardı bence bu skorun üstüne orda en fazla atacakları 5 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | atmazsa ayıp olur ![]() aynen ali kerem bende onu diyorum hiç olmazsa mabedimizde fark yemedik biz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dikkat ettiyseniz arsenal 4 attıktan sonra 20 dk pas yaptı gol atmadı ![]() bilmiyorum 20 dk da kac atarlardi ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | param olsa hiç düşünmez giderdim arsenal febeş maçına böyle eğlence kaç kez çıkar insanın karşısına hayatta? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | GEÇENSENE BÖYLE TAKIMLAR ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILMAMALI DİYENLER FENERİ GÖRÜNCE NE DİYECEKLER ÇOK MERAK EDİYORUM EVİNDE 5 YİYEN DEPLASMANDA NE YAPAR SİZCE BENCE GİTMESİNLER HÜKMEN YENİK SAYILSINLAR 3 GOL VERİLİYOR ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | walla ben sevinmedim ama üzülmedim de bu kadar saçma sapan goller yersen 5 te yersin 8-9 da bizim ingilteredeki maça benzedi bu maç yalnız biz orda pozisyona girememişti ezikler bayaa bi pozisyona girdi arsenalin defansı rezalet bööle oynarlarsa şampiyonlar liginde çok ileriye gidemezler eziklerde rahatlıkla bu grupta sonuncu olurlar hiç heveslenmesinler portoyu yeneriz fln die 1-2 sene bööle kötü olsunlar avrupada paraları kalmasın ohh ne güzel olur biz de şampiyon olsak da yoksa şampiyonlar ligine çıkmak zor artık
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |