![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi de en önemli eksiği takımın topu kaptığımız an hızlı oyuna sokamıyoruz yaa ddeli oluyom :@
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu takımda delgado çok gereksiz. adam kaç haftadır saha da yok. geçen hafta tüm pasları rakibe hediye etmişti.Bu haftada gol lük pozisyonları beceriksizce harcayınca sivasa 1 puan hediye ettti. delgado beşiktaşı taşıyamıyor.devre arasında bulunursa adam gibi bir 10 numara alınmalı. üzülmez hakkıkında yoruma gerek yok. biz yıllardır onun hakkında yazıp ,ses çıkardıkca ; o, 11 de kendine bir şeklde yer buluyor .Demekki hocaların gördüğü parıltıyı, şahsen ben göremiyormuşum. Bu günkü oyun genel anlamda iyi idi. Fakat arkaya kaçan hızlı rakip oyuncular olursa bu sistemde bayağı gol yeriz. gol yollarında dikkatli olunursa da oldukca gol atabiliriz. Konu kumandaci tarafından (24-10-2008 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Sivas ve Kayseri maçlarını ölçü olarak kabul edebiliriz..İlkinde bir puan aldık fakat oynanan oyun umut verdi bana..Kayseride işimiz daha zor..Umarım istediğimizi alırız. "Delgadodan bu takıma hayır gelmez " adlı tezim çürümez..Gol atmasına rağmen hiç beğenmedim ben..Cisseyle birlikte çok kötüydüler..Bobo çok formsuz..Tello bu maçta iyi değildi..Sivok defans adı altında oynamadığı mevki kalmadı..Gerçekten çok yerinde bir transfer..İbo ve Zapo hatalarına rağmen iyiydiler.. Deli sahanın en iyilerindendi..Uzun zamandır böyle bi performans izlememiştim ondan..Kurtuluş çırpındı ama mevkisine tam alışabilmiş değil..Ve sahanın yıldızı Nobre..Herzaman olduğu gibi yine hayran bıraktı kendine..İndirmediği kafa topu, girip denemediği pozisyon kalmadı..Takımın en büyük silahı.. Denizli herkesin beklediği hamleleri yaptı..Kim olsa aynı değişiklikleri yapardı zaten..Taktikte bir sorun yok bence..Önemli olan oyuncu performanslarındaki yetersizlikler, verimsizlikler.. Sivas da iyi takım ama ben geçen seneye oranla etkisiz buldum onları..İstesek rahat alırdık bu maçı..Delgado sağolsun; faydasının 2 katını zarar olarak götürüyor.. Takım iyi yolda..İyice yoluna girmesi için de kayseri deplasmanından 3 puanla dönmek Gerekiyor..Aksi halde umutsuzluklar ve çatlak sesler başgösterir..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Büyük maçları kazanamıyoruz.Daha doğrusu Sivas ve Kayseri bize çok ters geliyorlar.Sivas'ı evimizde,Kayseri'yi evinde bir kere bile yendiğimizi hatırlamıyorum. Şayet Süper Lig güzelleşiyor,zorlaşıyor, herkesin her takıma puan kaybetme olasılığı var. Mustafa Denizli,geldikten sonra takım iyi oynamaya başladı.Büyük maçlar yaklaşırken form tutmak önemlidir. 29 Ekim'de,Kupa maçında Antalyaspor'u yenerek 3 puanla başlayıp,Kayseri'ye yüzümüz gülerek gitmeliyiz. Kayserispor maçı her sonuca açık bir maç .... Bobo çok formsuz acilen önlem almak şart ... Sivok'u bulup getirene helal olsun ... Adamın gidipte gol atmadığı kaldı bugün... Bugün en az 12.000 metre koşmuştur ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben staddaydım ... canlı bir gözle takımı izlemiş birisi olarak söylüyorum ki bekleneni veremediler. özellikle kanatlar tam bir felaket ... serdar kurtuluş maç boyunca saç baş yoldurdu serdar özkan deseniz gün geçtikçe üstüne koyacağına kayboluyor, bobo çok istikrarsız , cisse yok gibiydi, delgadoda golden başka bir katkı sağlayamadı... şu an için durum çok parlak değil ... inşallah herşey güzel olur... takım toparlanır...( tabi bu kadar etkenin arasında hakemi ve sivassporun zaman geçirme oyunları maçın sonucunu belirledi) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 60
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | holosko niye yedek. gençler niye 18 e alınmıyor. bu denizli ile olmaz. içerde 2 puan kaybettik, ertuğrul hiç içerde bu sezon puan kaybetmemişti. adam ilk maçında 2 puan kaybediyor, sonr da iyi yoldayız diyor, kusura bakmada futbol netice oyunu. haftayada kayseride puan kaybettik mi denizlinin suyu ısınır. o zaman eyvah deriz. dereyi geçerken keşke at değiştirmeseydik diyeceğiz. ama adam gibi adamın kıymetini bilemedik. çok arayacağız ertugrul sağlamı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Öncelikle iyi bir maç izlediğimi söyleyebilirim, maça gittiğime pişman olmadım, bol gollü ve pozisyonlu bir maç bekliyordum ama bazı pozisyonlarda biz bazılarında ise onlar oldukça şanssızdı, bu da maçın gollü bitmesini engelledi...Sivasspor'u oynadığı iyi futboldan dolayı kutlamak isterdim ama ikinci yarıda yaptıkları çirkefliklerle maçın içine ettiler!..Hakemde bu çirkefliklere göz yumdu, maçı öylece seyretti, bunu bende yaparım, hakemin benden ne farkı var şimdi, bi farkı olmalı o sarı formayı giyen herifin!..Bize gelince, çok iyi oynamadık belki ama yine de iyiydik, pozisyonlar bulduk, saolsun golcülerimiz çok cömertti!..Golcü demişken, Bobo-Nobre ikilisi hayatta olmaz, olmuyor, olmayacak da, Holosko şart bu takıma, ne olursa ne olsun...Bobo da bir türlü toparlanamadı gitti, biz gol kralı olmasını bekliyoruz adamın yürüyecek hali yok, Nobre'de gol atmıyor ama en azından çırpınıyor yahu, bir şeyler yapıyor, hava topuna çıkıyor adamı indiriyor, bari bunları yapsın Bobo da!..Golümüzü atan Delgado da vasattı, bu senede Delgadomuz bu yani, daha iyisi olmayacak!..Tello da ikinci yarıda döküldü, tüm topları kaybetti, bunların hepsi bir maça denk gelince puan kaybı normal, rakip de boru değil hani, 4 büyüklerin hepsini yenebilecek, puan alabilecek bir takım...1 puana sevinmiyorum ama oynanan futbol bana umut veriyor, bu maçta olmaz öbür maçta gol olur bu pozisyonlar, böyle devam, biraz daha geliştirerek tabii... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |