![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Dün kötü bir oyun yoktu ama çok iyi bir oyunda yoktu.Bazı yorumcular kanatların ofansif anlamda yeterince işlemediğinden bahsetmiş ama bunun nedenini yazmamışlar.Bizzahiti bir M.D klasiği vardı sahada...Allah aşkına ofansif anlamda bir tek olumlu hareketi olmayan üzülmezle oynayıp sağ kanadıda sadece serdar kurtuluşa emanet ederseniz(önünde holosko sağ forvet gibi oynaması gerekirken Bobo oynadı ve kanatlara hiç deplase olamadı) maç kilitlenir tabi.Telloyada yazık adam iki kanadı birden idare etmeye çalısıyor ilerde.. Ayrıca oyuncu değişikliklerinde de bazı hatalar vardı.Herşeyden önce çok geç değişiklik yapıldı.Bakın küçük bir örnek M.D'nin kazanmak adına oyuna müdahalesi gerekirken ilk müdahaleyi oyuna forvet Baliliyi alan bülent uygun yapıyor.Hemde dakka 63!! M.D ise Holosko Bobo değişikliğini 79. dakkada yapabiliyor.Yani pes!! anlamak güç gercekten.Taraftar saç baş yoldu.Holoskonun moralinide siz düşünün.Ayrıca Serdar özkanın girişi doğruydu ama cıkan oyuncu yanlıştı. Tello ilerde cılız kalıyordu onu markajdan kurtarıp geriye cekmek(üzülmezin yerine)oyundan üzülmezi cıkarmak en doğru hamle olacaktı zira gerek duran toplarda gereksede orta yapması yada şut cekmesi için geriye üzülmeze cıkarılan her top heba oldu.Orada bir tello olsaydı sonuç daha farklı olurdu.Geçen haftada denizlinin oyuna müdahaleleri yanlıştı ama erken gelen gollerle konusulmadı.Umarım haftaya bu yapılan yanlıslar yapılmaz. Ayrıca maçın yıldızı bence Sivok'tu. Sahanın her yerinde cok olumlu işler yaptı. Nobre çok mücadele etti top sakladı kafa toplarını aldı faul yaptırdı.Toraman hatasızdı.Delgado kısa metrajlı filmler cevirmeye devam ediyor.Zapoda da inanılmaz bir düşüş var cok krtitik iki hata yaptı.Bir an önce toparlanmalı.Üzülmez defansta iyi ofansta evlere şenlikti.Cisse vasat.Bobo ruhsuzdu.Serdar da 3-4-3'ün sağında olmuor malesef çok ağır kalıyor...Kazanma hırsı ve iştahımız had safhada bunu iyi kullanmalıyız...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (25-10-2008 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorum böyle olur "ilk fire" diye değil !
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | mustafa hocanın yapmış olduğu konuşma gelecek için bana umut verdi.son pasları iyi yapamadık bireysel hatalardan gol yedik düzelticez demesi herşeyin farkında olması güzel
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | haklısın fire vermedikki sadece şansızlıktı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bazen deli oluyorum saçma saçma konuşuyorlar modluk aldıgım sitelerde saçma sapan konuşana ban verdiğim için modluk larımı elimden aldılar ve beni banladılar Allah tan bana burada modluk vermedilerde yırttım yoksa . . .
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dün takım oyunu iyiydi beraberlik aldatmasın sivas bize zaten ters gelen bir ekipti dünkü oyun ve istatistiklere bakarak iyiyidik | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Böyle oynasınlar canımı alsınlar. Ertuğrul Sağlam zamanından farklı olarak , - Takım özgürce hücum ediyor, - Son 4 yıldır rakip kim olursa olsun oyunu kendi yarı alanında kabul eden takım ,artık oyunu rakip sahaya yıkıyor. Büyük takım özelliğimiz sahada geri gelmeye başladı. Ben dünkü maçtan zevk aldım. Serdar Kurtuluş geçen haftada söylediğim gibi bu takımda oynayabilecek kapasitede değil. Ruh gibi ve çok ağır malesef büyük takım oyuncusu olamıyor. Bobo hiçbir işe yaramıyor , bir insan bu kadar top ezermi? Nobre ve İbrahim Üzülmez iki haftadır takımın gücünün yarısı. Tello ve Delgado artık isimlerinin önüne yağpıştırılan "yıldız " sıfatının hakkını vermeliler ki ben bu sıfata layık görmüyroum onları. Holosko bu takım ve sistem için olmazsa olmaz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |