![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2' pozisyonda penaltı degildi ama genelde kötü yönetti macı ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serdarın pozisyonunu biri bana anlatabilirmi sivaslı futbolcu neden topa değildi Serdar ın üstüne gidiyor??? Nobrenin pozisyonundada rakip oyuncunun ellerinin hareketli olması bir soru işareti hatta hangi kamera tam hatırlamıyorum orda bir görüntü var sanki elini kaçırmıyorda omzuyla kolunu topun önüne doğru getiriyor gibi görünüyor. Tabi bu pozisyon için net bişey söylenemez. Ama Serdar ın pozisyonunu kimse bana akıl mantık çerçevesi içinde izah edemez ve faul olmadığını idda edemez.Pozisyon net fauldur ve sanıyorum çizgi üzerinde veya içinde bu yüzden karşılığı penaltıdır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Penaltı, kırmızı kart vs. gibi durumlar yoktu bu maçta, gerçekçi olmak lazım, sonuca doğrudan etki eden bir hatası yoktu hakemin...Ama dolaylı yoldan vardı!..İnceden inceye doğradı bizi, hücuma çıkarken abuk sabuk fouller çalarak hızımızı kesti, aynısını rakip yapınca devam dedi...İkinci yarıda çok sert oynadılar, bizim buna karşılık vermemiz lazımdı ama veremedik, burdaki suçlular ''KIZ'' gibi oynayan futbolcularımız tabii; ama bazı pozisyonlarda gerçekten çok sert daldılar, hakem hepsine göz yumdu, hem bizi hem de futbolcuları çileden çıkarttı bu kararlarıylan...Kısacası maç İnönü'de olmasına rağmen, Sivasspor'u kolladı ! çifte standart uyguladı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hocam ozaman Serdarın pozisyonunu bana anlatırmısın? Katılmıyorum demekle olmuyor. Bende amatör olarak bikaç yıl futbol oynadım. Futbolcunun amacı toptur rakip değil. Serdar topu atıp geçmiş rakip oyuncu ne yapıyor? Topa baktığı bile yok ilk hedefi direk Serdar. Serdarın düşüşü abartıdır buna bişey demiyorum.Normal bi ikili mücadele olur anlarım hem topa gidersin hemde rakibi tutar veya çekersin bunlar ikili mücadelede olan şeyler. Ama topa hiç bakmayıp direk rakibi durdurmaya gidersen fauldür. Topu bakmayıp topu bırakıp rakibin önünü kesersen yine fauldur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
nobrenın pozısyonunu mac ıcındekı tekrarlarda ızledım bana gore penaltı gıbı geldı ama bıda ızleme sansım olur tekrarını umarım
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | penaltı değildi ama hakem bi kaç pozisyonda iyi niyetli değildi
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | penaltı değildi nobrenin pozisyonu diğerinde ise maalesef serdar özkan kardeşim o bıyıkları çıkmamış sabi kardeşim cin olmadan adam çarpma peşinde de atıyor kendini sonrada boğazını tutuyor kolpacı
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |