![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ts ve beşiktaş tarnsferi bitirdi ve uzun süredir tam takım çalışıyorlar innşallah bizim lehimize hayırlı olur bu sene
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Fb Marco'nun boşluğunu kolay kolay dolduramaz, tabii Alonso, Senna gibi isimler gelmezse, bu da Fb için büyük sorun olur, tek ön liberolu oynarlarsa hele biterler, Selçuk kaldıramaz bunu, hele Emre hiç kaldıramaz...Bana göre Fb'nin sağ kanadında da adam gibi biri yok, bi Kazım'la gitmez bir sezon...Gs'da ise sağ bek ve forvet sorunu var, o mevkiilere iyi adam alırlarsa en büyük favori olurlar bence, maalesef durum bu, ama alırlar mı soru işareti, her zaman beleşe iyi adam alcak halleri yok...Ts'da ise bir şey yok, şampiyonluğa oynayamazlar hayatta, 4.'lük için yarışacaklardır, 3. olurlarsa bile benim için sürpriz olur...Biz ise lige en hazır takımız şu anda, bi aksilik yaşamazsak şampiyonluğun en büyük adayı oluruz, tabii Gs ve Fb bomba transferler yapmazsa bir anda... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |