![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Delgado kücük takimlarin vasat oyuncusu,baska birsey degil.zaten iyibir oyuncu olsa isvicre liginde oynamazdi.enazindan kesfedilebilirdi büyük kulüpler tarafindan.bu kacinci sezonu oldu,ama hala birsey yaptigi yok.ulan alexe bakiyorum birde delgadoya bakiyorum,zoruma cok gidiyor.delgadoyu gectim,serdar özkani bu saatten sonra bu takimda tutanlarin allah belasini versin.yeter artik.saygili olalim,sogukkanli olalim diyoruz ama yetti,ben böle adamlari kutsal besiktas formasiyla görünce sinirden cildiriyorum.serdar özkan.serdar kurtulus,delgado,holosko besiktasa hicbir katki yapmiyorlr.biranönce radikal kararlar alinmasi lazim bu adamlar icin.denizliyede yaziklar olsun,tello gibi biradami cikarip serdar özkan gibi bir mikropu sahaya sokarak maglubiyete süper bir zemin hazirlamis oldu.hele hele dikkat ettiyseniz nobre cikinca artik ilerde top tutamadik,hertop nasil sahamiza geri döndü hepiniz gördünüz,nitekim buyüzdende golü yedik.bu maci denizli yaptigi yanlistanda öte hatalarla kayseriye hediye etmistir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle Delgado nun yerine kimi oynatacaksın ki oynatacagın kişi de ondan üstün mü ?
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado artık tam bir hayal kırıklığı... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 2 senedir düzelmedi,düzeleceği de yok.umudumuzu boşa çıkaracak.düzelmezse şampiyonluk zor.ocakta bize sergen gibi bir adam lazıım.
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |