![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaklaşık son oynadığımız 25 maçtır falan delgado yok ortada. Arada bir gol atıyor işte. Bence çok bozuk yani gönderilebilir bana kalsa.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Metalist maçında bitti kredisi bende...Verdiğimiz paralara yazık yahu, 5 milyon €, az da değil hani...Güldüğümüz, dalga geçtiğimiz cincon'un Lincoln'ü bile Delgado'dan daha fazla katkı verecek gibi takımına...Yanarım yanarım buna yanarım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 sene oldu yeter artık taraftarın delgadoya gösterdiği sabır (bende dahil)..bu tarz söylemlerden hoşlanmam ama 2 senedir delgadodan bir cacık olmaz dedik..belki olur sabredelim dedik,kaptanlık verildi belki sorumluluk duygusundan daha iyi olur dedik..ancak kesin ve net belli oldu ki ; olmadı,olmuyor,olmayacak.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayrıca dünyada 10 numara diye kavram kalmadı arkadaşlar zidane ile bitti 10 numara devri..Futbol çift forvet arkasında 10 numara kaldırmıyor artık..adam akıllı iki önlibero ve çok ii 2 kanat oyuncusu ile oluyo bu işler.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | benimde delgadodan bir beklentim yok hangi zor maçı çevirdi zürih maçları hariç avrupa maçlarında gören varmı anadoludan gelen zaten kapanan takımlara karşı bazen oyun oynamaktan başka tabata bile delgadoya 5 basar licoln bile gsde birşeylr yapıyor bizimkisi kolunda bir bantla kaptanlık yapmaktan aciz sadece o da değil şampiyon olacaksak bobo delgado nobre holosko 3lüsünden en az ikisi formda olmalı ama hangisi formda nobrenin koşmaktan hali kalmıyor serdar kurtuluş bu takımın oyuncusu değil önünden geçen topa vurmaktan aciz geçen hafta zapo bu hafta serdar resmen uyudular kayseri sivas maçlarından birini kazanamadık şampiyon olmak için gerekli moral motivasyonda gitti fb bile bize yetişti ki bu iki maçtan 6 puan alsak ne gs ne fb biterdi ts ile başbaşa kalırdık sivas kayseri takımları iyi takımlarmış tamamda sende iyi oyna kazan her takım yenilir ama ben artık ruhsuz topculardan bıktım 9, 0haftadır holosko bobo delgadodan biri form tutsun diye bekliyoruz eğer ikisi biraz iyi oynasa her maç farklı kazanırız ama bizimkiler saklanbaç oynuyorlar delgado benim için bitti artık devre arası nereye giderse gitsin topuzu bırakırsa kayseri alalım delgadonun yerinede iyi bir kanat oyuncusu alalım sol kanada bir takviye yapmamız gerekiyor ben cissede bu sene idare edip gönderelim doğrusu korayın cisseden ne eksiği vardıki hatta fahri bile oynardı bu takımda belki büyük takım oyuncusu değiller ama cisse için yabancı kontejyanıda dolmaz karşı karşıya topu kaleye gönderemeyen bir oyuncu istemiyorum adamlar 1 hata yaptı sende değerlendir zaten gol atan kazanacak ama delgado hangi derbi maçı hangi zor maçı kazandırdıki sergenin pabucu bile olamaz kendileri ruhsuz
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nerde riquelme nerde delgado. keşke alabilseler.10 numara oynatma lüksümüz varsa o ancak riquelme gibi biri olmalı. delgadoyu 10 numara oynatacağıma 10 numarasız koşan bir ortasha yaparım daha iyi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ota b.ka para vereceğimize adam gibi riqelmeye verelim o parayı yeter bence
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |