![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu delgado ne iş yapar çözemedim 3 sezondur birde kaptan olunca performansı atmış ben buna ancak : ) gülerim böyle 40 yılın başında kendi evinde çaykura bir gol antalyaya bir gol başka bir numara göremedim oda geçensene keza sivasada gol attı bu yıl ama verimlilik desen yok saçmalıyor takımı organize edemiyor tuhaf ,serdar kurtuluş adamın yüzne bakıyor adamı ne takip ediyorsun topu uzaklaştır bakacağına.
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hocam senin atak futbolun bu mu 3-4 kisi ile gol bulmaya calisiyorsun herkesin forvete destek vermesi gerek defans ve orta saha zayif kaliyor ayrica iki haftada 1 gol atabildik sadece atak dedigin bobo-holosko-nobre-delgado-tello hepsi oynamali ama defansin ve orta sahan cok guclu olacak bunu yapabilmek icin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadar eleştirmek için çok erken ya durun bakalım daha 3. lig maçına çıkmış denizli oynadığı takımlarda g.birliği (D),sivas(İ)kayseri(D) el insaf yahu arkadaşlar bu maçtan hangi takım 9 puan alabilir?yada her maçı kazanacağız diye bi kaide yok..ben oyun olarak genelde memnunum ilginçtir kazandığımz gençler maçı oyun olarak son iki maçtan daha kötüydü..tek sıkıntı oyuncuların bireysel performans düşüklüğü ve hucüm organizsyon beceriksizliği.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |