![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
2-)Siz beni ya anlamak istemiyorsunuz ya anlamıyorsunuz. Delgado'ya gitsin diyecek olan sizin o çok övdüğünüz Endüstriyel Futbolun ortaya çıkardığı kaybetmeme odaklı taraftar profilidir.Ben size bir ironi çizmeye çalısırken siz bana sanki o lafları ben demişim gibi hakaret ediyorsunuz.Paradoxlarımızdan kurtulmayı bilmmeliyiz. 3-)Delgado'ya gelince kendisi BJK futbol takımında inisiyatif alabilecek kapasitede bir oyuncu değildir bunu 3 sezonluk performansıyla da kanıtlamıştır.Arkasında cisse uğur tello gibi futbolun "pis işlerini yapabilecek" adamlarla oynamış olmasına rağmen maça ağırlığını koyamamıştır.Orta sahaınınn ortsında attığı iki yan çalımla büyük futbolcu olunmaz.Artık taraftarın gözü açılıyor.Zaten 3 senenin verileride ve yaşadığımız "başarılarda(!)" ortada.Ancak buna rağmen delgado iyi bir fiyat gelene kadar kesinlikle satılmamalıdır.Delgado bu takımda 10 numara olduğu sürece ve tüm yük omuzlarında olduğu sürece BJK başarılı olamayacaktır. Her ne kadar belli bir yeteği varsa da bu yükü taşıayacak kapasitede değildir. 4-)Ve şunu da unutmayın ki Kulübün gerçek sahibide Taraftardır.Szin o küçük hor gördüğünüz taraftar.Hocalar gider,Yönetimler gider, futbolcular gider ama Büyük Beşiktaş Taraftarının yeri hiç bir zaman değişmez.Çünkü biz hala futbolu amatör haliyle seviyoruz. Bu tartışma burada bitmiştir.Farklı görüşlere tahammül edememek, insanları hor ve küçük görmek kendini tatminin bir başka yolu olduğunu hatırlatmak isterim.Bunuda sizin yaşınızda birine yakıstıramadığımıda belirtmek isterim. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Peki tamam Bu saaten sonra muhattabım değilsiniz. Konu burki8686 tarafından (07-11-2008 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |