![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Aslında benm yorumumu bidaha okuyarak da kendini alt edebilirsin ama ben yardım ediim ![]() Ben şuan FB'yi bizden iyi görmüyorum.. 2-3 alt yorumda öbür mesajımın son paragrafını oku.. Adamlar sadece Alex'e bağlı diyosun da..Appiah, Marco, Semih gibi oyuncuların hangisini istemezsin..? Tuncay'ı nasıl esgeçersin? Marco hiç bişey mi katmıyordu Fener'e..Onun için mi şimdi rezaletin dibini gördüler..? Anelka, Appiah, Nobre, Luciano, Lugano.. Bunlar hiç mi bişey yapmadı? Bizim takımımıza " çok kötü, berbat, felaket vs.. " gibi yorumlar mı yaptım ben mi hatırlamıyorum? Ne diosun valla çözebilmiş değilim ? " Maçları kazanamadıktan sonra ne anlamı var şampiyonluğun? ".. Tam olarak böyle birşey söylemedim ama sen öyle diyosan hadi onu da açıkliim sana ![]() Bir takım şampiyon olurken 34/34 yapacak değildir tabiki..Nitekm biz de puan kaybediyoruz..Ama her dişli takıma kaybetmeyi normalden saymamalı bir takım..Bu bir takım " büyük bir takım" ise hiç saymamalı zaten..Ben zaten iyiyiz diyorum..Umarım rakiplerimiz böyle gider diyorum..Şampiyon olursak sevinmem demiyorum..Senin aklına , anlama kabiliyetine diyecek bişey de bulamıyorm doğrusu Yazıları üstün körü okuyorsunuz..Gelip bir heyecanla karalıyosunuz karşınızdakini..Şampiyon oluruz dedim ben..Ama her dişili rakibe kaybedebeceksek, her deplasmandan umutsuzsak bu işten ne kadar zevk alırsın sen? Biz de 1903 Delisiyiz ama körükörüne bir delilik değil bu..Sadece gerçekleri konuşuyorum..BJK çok kötü mü dedim?..Şampiyon olamaz bu takım mı? Sadece hemen havaya girilmemeli, aham şaham birşey yok ortalıkta diyorum.. Ha sen aksini söylüyorsan..Kocaeliye 5 attık varmı daha iyisi diyorsan..Orası ayrı..Bambaşka.. ![]() Ama biraz da saygı gerek.. Bazı yorumlara katılmayabilirsin..Ama bunu şurda bir Beşiktaşlıya yakışır şekilde dillendirirsen daha iyi olur..Zira ne GSliden ne FB liden bir farkın, farkımız olmaz.. Konu İbodaca tarafından (08-11-2008 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
he ek olarak birde bu takım nede yapsa bazıalrı birşeyler buluyor.Sonrada kötü gidince biz demişitk deme huyları war.İyi gidersede helal beşiktaşıma bee![]() | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ts bana sorarsanız ufak bir zelzeleden sonra bir daha toparlanamaz. o yüzden şampiyonluk koltuğu yarışında baştan silmek lazım. sivas-kayseri gibi anadolu takımlarıda aynı şekilde büyük köstek olacak seviyede değiller. fenerde bu sene düşe kalka oynuyor o yüzden onu da pek önemli bir rakip olarak görmüyorum. şu an galatasaray var bize rakip olabilecek seviyede. ama içimden bir his en azından ligde 2. olacağımız yönünde | ||
| | |
| | #6 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar kocaeli maçını güzel oynadık diyenler yanılıyor. öncelikle kocaeli ligin en fazla gol yiyen takımı artı galibiyeti yok artı maç inönüde ve biz bu takımdan 2 gol yiyoruz. kocaeli yi tebrik ediyorum helal olsun adamlara yapabileceklerinden daha fazlasını yaptılar zaten rakip zayıf olduğu için iyi oynamış gibi gözüktük sadece. bu senede şampiyonluk zor gibi gözüküyor
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence bu maçta iyi oynamadık ilk yarım saat sadece 1 pozisyonumuz var kocaeli dirençliyken hiç bir şey yapamadık.delgado da ayrı bir olay.tam diodumki mustafa hoca ne bekliosun çıkar şu delgadoyu klasik gollerinden birini attı.bende sonra düşünmeye başladım acaba delgadoyu sol açıkmı oynatsak.hep sola kaçıo çünkü ordan sağa çekio ii ortalar ve ii şutları var.oyun kurmada 0 ama.oyun kurma işini tello daha ii yapıo.boboyu monte etmek lazım.nobre böyle oynarsa zor ama bu taktikte sivok da ön liberoya geçmeli. rıdvanın cisse muhteşem oynadı sözünede takıldım çok.bence cisse ii deildi.o çıktıktan sivok orta sahaya geçtikten sonra daha ii oynadık.
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadaslar gollerde hata var gollerin ikisi delgadodan geldi birisi nobrede...ilk gol delgadonun nobre dokunmuyorki topa...birde seviniyor gol atmis gibi...ulan denizli geldin yine fenerbahceli oldugunu belli ettin bobo gibi adami yedek oynat nobreyi ilk 11 de oynat...su nobreye hic isinamadim agziyla kus tutsa sevmiyorum.... | ||
| | |
| | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi AntiNobreci kendileri...Demiş zaten, ağzıylan kuş tutsa yaranamaz bana diye, ön yargılı yanii...Asıl Bobo Nobre'nin yaptıklarının 10'da birini yapmıyor, ne yazıkki göremiyorlar bunu...Bobo sadece gol atıyor, Nobre ise bir forvetin yapması gereken her şeyi yapıyor...Nobre Fener'den değil de Kocaeli'nden, ne bilim başka bir Anadolu takımından gelse aynı şeyleri derler miydi orasıda bi soru işareti zaten... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |