![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hea bide tutturmuşunuz zayıf takım zayıf takım diye...Peki biz hiç zayıf takımlarla oynamadık mı Allahaşkına?Düşmüş Sakarya'ya, Erciyes'e puan kaybetmedik mi?Eee, bu nası oluyor peki?Onlar düştü ama iyi takımdı derseniz, hadi canım derim.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bu sene kağıt üstünde tek forvettik.. Uç forvet ( Nobre veya Bobo ) Gezgin bir Holosko ve Geriye dönmeyen bir Delgado..O kadar da korkak bir kadro değil yaw ? ![]() Neyse gelelim 10-2 meselesine.. ![]() ![]() ![]() Ben zaten diyorum..Rakiplerimiz böyle giderse biz zaten şampiyonuz diye..FB yi geçtim.. GS okadar da boş bir takım görüntüsü vermiyor bana..Hadi onu da geçtim..Bu kadar puan kaybını göz alıyorsak hiç hesaba katmadığımz ve şuan maç fazlasyla önlerinde olduğumuz bir Trabzon bile potaya girer.. Ama herşey sizlerin dediği gibi olur umarım..Rakiplerimiz puan kaybetmeye devam eder..Biz de şampiyonluğa ulaşırız..Bu forumda da kutlarız.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İyi de güzel kardeşim ben Şampiyon olmayalım demiyorum ki..5-2 kazandık cafeden çıkarken inanılmaz bi mutlulk vardı bende de..Ama bazı gerçekleri de düşünmemek olmaz..Sadece bu..Umarım öyle böyle bi şeklde şampiyon oluruz ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Aydın gibi bir yetenek nasıl bekler kenarda? Uğuru oynaymicaksan niye aldın? Holosko bu takımda olmalı.. Delgado ve Cisseyi kesemezsin.. Nobre gibi adamn var oynatmıyon.. Serdar Özkan'ı oynatmalısın.. Hangisini söylemiyorduk sezon başında..Bi de bunlara karşı forveti ikile bakalım..Neler olacak.. Hoca da görmemişmiydi Cisse ve Uğurnan olmicaını..O da değiştirmişti zaten fikrini..Neyse Sağlam- Denizli tartışması sıktı artık.. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya ben anlamıyorum ki bu futbol zihniyetini...kocaeli sana iki gol attığı zaman karşılık olarak 5 -6 tane atabilirsin ama bu savunma anlayışı ile sağlam bir takıma karşı maalesef beşiktaşımızın hiç şansı yok...sadece bir verkaç ile ortasaha düşermi ya, atılan her derinlemesine top tehlike yaratıyor...açıkçası bu futbol bana hiç güven vermiyor ...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |