![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yuregiyle kapasitesin olcusunde kartallar gibi mucadele eden Bakiye yapilan haksizliklar cok buyuktu, Besiktas tarafatari dahil!! Besiktastan cok kotu bir sekilde gitti herkes bayram yapti, bu neyse adam diz baglari koptu 6 ay yesil sahalardan uzak kalacaga aciklandi, bazi Besiktas taraftari buna sevinip oh olsun senden neler cektik birazda sen cek gibi aciklamalar yapmisti!! Suan utaniyorsunuzdur insalla, ama yuzsuzsunuz biliyorum utanmazsiniz!! Ne bir kisi sevmek, ne ferrari surmek, seviyoruz seni Baki mercimek!!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Harbiden Baki'ye helal olsun.Bir daha belki Beşiktaş'ta hiç oynamıcak ama bizim gönlümüzden gerçek Beşiktaşlı olarak kalıcak.
__________________ Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bizde kalsın! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NE bi dilim ekmek ne bi kızı sevmek seviyoruz seni BAKİ MERCİMEK ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helal olsunnn | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |