![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkdaslar ben bursada yasıyorum burdan ıstanbula bjk macına gelebılıorum bursda kendı takımımı ızleyemıoyrum ... ıslerı guclerı her hafta bıze maclarda kufur etmek nedense hıc ceza almıoylr ama bız etsek hemen cezalar yagar ayrıca ortak gorusumuz bjkmızın uzerınden rant saglamak delıkanlı carsı nasıl gelecek dıolar bıze versınler turubun ogretelım taraftar nedemek oldugunu kufur etmekle olmuo bu ısler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bursada yasayıorum bnde ama yasamım boyunja ıkı renk oldu ve olujak sıyah ve beyazz ayrıca delıkanlı olduguma acaıp ıdaalıyım bursa bjk macındada bursa tarafında oturan bjklılerden olmuycam bıze ters turubunmz yoksa orda ısımız yok tabı gıdenlere saygı gosterırız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BURSASPOR VE BURSALI KELİMELERİNDE BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLALIM OĞLANLARLA - HAS MEMLEKETLİLERİ AYIRALIM ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben bursa doğumluyum ama koyu BEŞİKTAŞ'lıyım.Yani bursalılar ile bursasporluları ayırın. Kendileri kaşındı napalım.Kendilerini bizle bir görüyorlar.Siz gidin kocaelisporu kendinize bir görün.Siz kimsiniz ki.
__________________ BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN DÜNYAM SENSİN HERŞEY SENSİN.GELECEKSE TÜM ACILAR BİZ HAZIRIZ SENDEN GELSİN.BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN!.. ![]() ::::::::::::ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ!::::::::::: Konu kartalumut92 tarafından (13-11-2008 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |