![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakem hakem hakem yine cok kötüydü yine yaptıalr yapıcakalrını ama KAZANDIK ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bünyamin gezer ile ilgili bi etiket açılır snamıştım _ senin hakemliğine de die cümlem bile hazırdı :s
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ilk yari kanser oldum ikinci yari sagligima kavustum cok sukur gerci trabzonun kondisyon zaafiyetiyle beraber ikinci yari hakettik bu maci ibrahim uzulmeze ne diyecegimi bende bilmiyorum artik sacma sapan bi top kaybiyla zapoya faul yaptirtmak zorunda birakti adami golude yedik ama ikinci yari cok iyiydi takim begendim baya etkili oynadik akillica oynadik ve kazandik bravo kartallarima
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bobo acıldı valla sıralıyo holosko yu atcak yedek kulübesine ![]() ![]()
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla ilk yarı bende kanser oldum çok sinirlendim bizimkilere ya sanki bide top bu gün bizi hiç sevmedi top dönüp dolaşıp rakibe gidiyodu topa en hakim onlardı.ama sonradan toparlandık.ii maçtı ama çokta ii değildi gerçi yedek ağırlıklı oynadık maçın büyük bölümünü nobre delgado holosko sivok cisse yoklardo o yüzden normal diye buluyorum.orta alanda hiç top tutamadık oyunu rakip sahaya yıkacak adam yoktu resmn kapandık. o yüzden ben şunu anladım delgadonun ölüsü bile bize yetiyomuş gerçekten bu gün bunu anladım tamm çok hata top kayıpları yapıyo ama adam iki paslada olsa işi bitiriyo bu özelliği bile bize yetiyomuş.o yüzden hocanın delgadoyu 90dakika neden oynatmakta ısrarlı olduğunu anladım.hernese ii maç oldu bu durumda inş. daha ii olcaz.bobom açıldı bi kere daha dururmu koçum benim biliyodum düzeliceni senden hiç şüphem yoktu olmadıda.sen bizim babamızsın be ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Basketbol maçlarında bile bu kadar çok faul düdüğü çalınmıyor. Biraz da özen göstermeli hakemler artık, oyunun temposu hep bu anlamsız düdükler yüzünden düştü. Yani o orta sahadaki mücadeleler faulse, Bobo'nun Egemen ile Song arasında düşürülmeside penaltı olmalı ama nerde düdüklerde standart... Takım çok istekliydi, Hakan ve Gökhan hatasız oynadı. Tek olumsuz olay yediğimiz golde Toraman'ın topu auta çıkacak diye bırakması oldu, geri kalan bölümde iyiydik yine. Holosko biraz daha erken girse golü dahada erken bulabilirdik, o potansiyel var bu takımda. Maçta tek eksik gördüğüm nokta defansif orta saha idi, o da eksikliklerden kaynaklı. İyi yoldayız, aynen devam Kartallar..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |