![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adı bile olsa yetiyordu sonuçta bir kanalımız vardı ama şimdi oda yok
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
| | |
| | #3 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | aydın doğan allah senin belanı. . . off ya doğru dürüst bi program olmasada izliyodum yinede ben en azından bi kanalımız var diyodum o da kalmadı artık | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence kapalı olmasıyla açık olması arasında pek fark yok. kaliteli programlar yok denecek kadar az idi. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Onur mu kalmış yahu, ne ''Onur''u!.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beliydi zaten madem yürütemiceksin neden açıyosun sırf fener açtı diye sende mi açıcaksın fb tv de gs tv de bjk tv dede hiç işe yarar program yoktu daha maçların özetini alamıyor maç yorumlarken arkada fotolar gösteriliyor ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kusura bakma arkadaşım ama fbtv adam akıllı tv kanalı oldu yiğidi öldür ama hakkını ver demişler...bizim kanal beş para etmezdi adam gibi programlar yapcaklarsa tekrar açsınlar yoksa bizi daha fazla rezil etmesinler | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahh ahh nedir bizim bu sansızlığımız bjk Tv de yayını durdurdu . . . ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | BJK TV kapandı Doğan TV Yayın Grubu, BJK TV ile GS TV’nin yayınını dün geceden itibaren kapattı. Başkanımız Yıldırım Demirören ve G.Saray başkanı Adnan Polat’ın, konuyla ilgili ortak hareket etme kararı aldığı ve problemi Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a götürecekleri öğrenildi. Diğer yandan iki başkanın Digitürk’le görüşmeleri başlattıkları da ifade edildi. Kaynak: Türkiye kaynak : karakartal - BJK TV kapandı - 15 Kasım 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |