![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Onur mu kalmış yahu, ne ''Onur''u!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beliydi zaten ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahh ahh nedir bizim bu sansızlığımız bjk Tv de yayını durdurdu . . . ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | BJK TV kapandı Doğan TV Yayın Grubu, BJK TV ile GS TV’nin yayınını dün geceden itibaren kapattı. Başkanımız Yıldırım Demirören ve G.Saray başkanı Adnan Polat’ın, konuyla ilgili ortak hareket etme kararı aldığı ve problemi Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a götürecekleri öğrenildi. Diğer yandan iki başkanın Digitürk’le görüşmeleri başlattıkları da ifade edildi. Kaynak: Türkiye kaynak : karakartal - BJK TV kapandı - 15 Kasım 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaff ne izlicem ben şimdi :S hayy böle doğan bilmem nesinin varya ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Doğandan önce yönetimin suçu , fener neden kapanmadı..!
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
haklısın kardes olacagı buyduu sayın reha muhtar actı kanalı sonra kactı ggıtı dogan yayın grubuna gırınce maf oldu kanal 20 mılyon taraftarı olan bır kulup bır kanala sahıp cıkamıyorsa yonetım kendını sorgulamalıııı .
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | aydın doğan allah senin belanı. . . off ya doğru dürüst bi program olmasada izliyodum yinede ben en azından bi kanalımız var diyodum o da kalmadı artık | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |