![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizli bu işi bilmiyor ,zaten Ertuğrul da bilmiyordu, Tigana, Del Bosque ve Rıza zaten futbol ile alakası olmayan adamlardı..herşeyi bizim taraftar biliyor..kim çıkar kim girer taraftar daha iyi biliyor..Denizli hemen istifa etsin..4 ü bizim forumdan olmak üzere 5 kişilik bir konsey takımı çalıştırsın...bobo ,holosko ve delgado kovulsun..Serdar,Ali Tandoğan ve Gökhan ilk maçta küfredilmek sureti ile gitmek zorunda bırakılsın...Taraftar herşeyi bilir zaten birtek bir takım maçta nasıl desteklenir onu bilmiyor o da önemli değil zaten..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Diline sağlık kardeşim , yazınan altına imzamı atıyorum , Özellikle biz bjk taraftarında özelliklede forumlarda takılanlarda var bu Her kez kendini dünya nın en yiyi teknik direktörü sanıyor yahu yeter be her şeyi de bilmeyin be birader , apır sapır konuşmayalım hep beraber sezon sonunu bekleyelim diyeceklerimizi sezon sonu diyelim , bunu geçen sene de söyledim ama ne hikmetse sezon içinde dırdır edenler sezon sonu sustular . Beşiktaşımız ın yıllardır başarısız olmasının en büyük sorumlusu ne futbolcular ne hoca ne yönetim dir en büyük suçlu biz taraftarlarız arkadaşlar malesef durum bu , Konuşulacak yerde kimse konuşmuyor ama en gereksiz yerde ve zamanda her kezin çenesi açılıyor işin kötüsü bilende konuşuyor bilmeyende . yazık vallahi yazık yahu . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw skıbbe kadar mı kredisi yok hocanın...
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şöyle bir durum da var kazanılan maçlardan sonra pek kimsenin sesi çıkmıyor mesela bu haftaki trabzonla olan kupa maçında takım kötü oynadı ama topu gerektiği anlarda akıllıca kullanıp golleri attı, peki bu maçta nie bu kadar acımasız yorumlar gelmedi ?? çünkü maç kazanıldı ... katılıyorum hocanın dün anlaşılmayan hamleleri oldu bencede özellikle 2 forveti birden çıkarıp bitmiş serdar özkan'ı sahaya sürmesi bizim için iyi olmadı en azından nobre kalmalıydı sahada, bir kaç arkadaş söylemiş çok da güzel söylemişler hocanın dede ve hiçbişi bilmeyen skibbe kadar kredisi yokmu ya ? insaf edin
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Aynen katılıyorum..Biz zaten Mustafa Denizli geldiğinden beri puan kaybı yaşadığımız maçların hiç birinde kötü futbol oynamadık.Aksine son vuruşlardaki beceriksizliğimiz yüzünden puanlar kaybettik.Felaket tellallığı yapmaya gerek yok.Duyanda sanacak ki küme düşme hattındayız.Liderin sadece 4 puan gerisindeyiz, ve ligde henüz 11. hafta geride kaldı.Lig uzun maraton.Ben Mustafa Denizli'nin başarılı olacağına inanıyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | kusurabakmayin ama kayseri macinda yapmis oldugu bariz hatayi 2haftasonra bursa deplasmaninda tekrarlayan bir hocaya güvenim kalmaz.holoskoyu disari almasini anlayabiliyorum ama bobo girdigi an nobreyi disari alip serdar özkan gibi futbolculugundan bile süphe ettigim birini hele birde kayseri macindaki aci tecrübesinden sonra oyuna almasi kimse kusurabakmasin ama ahmakliktir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
senin gibi seviyesizler yüzünden forumun tadı kaçtı..tabiiki eleştiri yapılır..tabiiki beğenilmeyen şeyler söylenir,Denizliyi beğenmeyebilirsin ve istifasını da isteyebilirsin. ama senin yaptığın eleştiri değil düpedüz terbiyesizlik ve saygısızlık.. Senin ahmak dediğin insan Beşiktaş futbol takımının teknik direktörüdür vesadece bu yüzden bile saygıyı hak etmektedir. ona rakip taraftarlar bile "ahmak " dememiştir.. Hakaret içeren yazılarını lütfen seviyene uygun forumlarda yaz...
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kariyerinde şampiyon kulüpler kupası yarı finali ( ki bunu yaptığında Türk takımları Avrupada 3-4 gol yerse başarı sayılıyordu , ikinci tura çıkana mucizevi takım gözüyle bakılıyordu ) , 3 Türkiye ligi şampiyonluğu , Avrupa şampiyonası çeyrek finali bulunan bir hocaya , böyle ahkam kesmek , ahmak gibi bir kelime kullanmak için Pele filan olmak gerekir galiba ... Gördüğümüz ynalışlıklar tabiki söylenmeli ama 50 yılını futbola vermiş ,elde etmediği başarı kalmamış ve Türk futbolunda bir düşünce devrimi yaratmış bir insan karşı da haddimizi bilerek konuşalım ya
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |