![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ibo kardeşim yazdıklarımı ve iki haberide iyi oku arada ki farkın neden olduğunu çok iyi anlayacaksın , sinan engin çok küçük yaşta fenerli idim demiş ama 10 yaşından beri Beşiktaşlı olduğunu söylüyor , serdar kurtuluş hala Beşiktaşlı olmadığını söylüyor onun için azıcık kızdık serdar kurtuluş a . Ayrıca anlının teri ile sahada adam gibi oynayan Beşiktaşımıza hizmet eden her futbolcumuzun Beşiktaşlı olacak diye bir şart yok ![]() Sinan engine azıcık sempatim var kardeşim onu da hoş görün yahu ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen açtığın konuyu okusaydın böyle demezdin emin ol Futbolda profesyonel olmazsan yok olursun Şu anda bunu en iyi gerçekleştiren Emre Belözoğlu Gerektiğinde tuttugu takıma karşıda oynamak zorunda Trasnfer sezonları boyunca binlerce transfer oluyor Hepsi kendi tuttugu takımamı gidiyor | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sayın modum emre kendini kabul ettirmek için - ben zaten fb liydim - demesi nasıl bir karaktersiz olduğunu gösteriyor yanlışmıyım sizce ve siz serdar kurtuluşun bu aamı örnek alması önemli değil diyorsunuz yani ilginç bir tutum . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İşte bak kendin dedin Emre kendini kabul ettirmek için fbliyim dedi Ama serdar asla doğuştan bjkliyim vs bir söz duydunmu Açık açık delikanlı gibi diyor başka takımı tutuyorum diye Bu saatten sonra ne önemi var ister fbli olsun ister gsli olsun vs Şu anda bize hizmet ediyorsa başımzın üstünde yeri var Ayrıca kimi örnek alıyorsa onun tercihi bizim laf söylemeye ne hakkımız var | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her beşiktaşa gelenin beşiktaşı tutayo die bi kanun yok yani abartılacak bi yazı yok şok açıklama olmaz bence bu yazıı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konuştuğu kadar oynasa bu tartışmalara gerek kalmazdı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tuttugu takimi aciklamamisya bizim taraftar mahfeder artik bu cocugu ondan sonra buda gider gs yada fbde yildizini parlatir sonra angut gibi bakariz arkasindan
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bırak hangi takımı tuttuğu önemli değil şu anda BEŞİKTAŞ' taysa o formanın hakkını sonuna kadar vermek zorunda sezon sonunda paraları indirirken iyi ,futbola gelince fıss acilen toparlanması lazım
__________________ CEHENNEM BUZ TUTUNCAYA KADAR BEŞİKTAŞ...... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |