![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado'nun Beşiktaş'a katkısı yok diyenlere şaşırıyorum. Katkı için ne yapması gerekiyor? Kötü oynayabilir, formsuzda olabilir. Katkısını merak ediyorsanız Kocaeli maçında kötü oynayan bir Delgado skor tabelasında ismi var, asistte ismi var, bir de golün hazırlanmasında ismi var. Öncelikle katkının ne anlama geldiğini bilmek gerek. Delgado iyi bir oyuncu, sahada çok iyi işler de yapıyor, her zaman pozisyonun içinde. Farz edin Delgado gitti, gelecek adam Delgado dan iyi olma şansı ne? Polonyalı oyuncu diyorlar. Güldürmeyin adamı. Vasat bir Anadolu takımında vasat bir ortasaha oyuncusu olur, başkada bir şey olmaz. kaç yaşına gelmiş, kaç defa milli formayo giymiş, kariyerinde ne başarıları var bir bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Polonyalı oyuncu Gordon un bir başka versiyonu. Delgado'nun alternatifi olacak kapasitede adamlar 10 milyon € dan başlıyor fiyatları. Delgado'nun yerine değil de Yanına adam alırsak hem Delgado'nun formu artar hem de takımın kalitesi. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Delgado iyi bir futbolcu, maçının kaderine de her an etki edebilecek düzeyde, çabuk düşünüyor ve ona göre de hareket ediyor. Türkiye standartlarının üzerinde bir oyuncu. Ancak güçsüz, abuk subuk işlerde yapabiliyor ancak mevcut şartlarda Delgado dan iyisini bulmak çok zor. Delgado'nun yükünü hafifletecek bir oyuncu ile desteklenirse Delgado'nun verimi artacaktır. Mevcut zaman eldekileri göndermek yerine eldekilerden en fazla faydayı alma zamanıdır. Ben Delgado'nun Beşiktaş ta kalması gerektiğini düşünüyorum ve eleştirildiği kadar kötü oynamadığını düşünüyorum. Türkiye gibi Avrupa'nın 2. sınıf bir liginde Delgado her zaman iş yapar. Delgado'nun yükünü hafifletecek bir oyuncu ile Delgado çok işler yapacaktır. Rakipler Delgado ya her zaman önlem alıyorlar, Tello'ya da öyle. Bu durumda biz alternatif çıkartamıyoruz, sonrada bu oyuncular kötü oynuyor diyoruz. Mevcut kadronun en büyük eksisi Delgado'yu dinlendirecek, onun yükünü alacak 2. bir oyuncunun olmaması. Maçları dikkatle izleyin, Delgado ya alınan önlemlerin çok olduğunu görürsünüz, burada ona yardımcı olan birisi gelince ise daha rahat hareket edeceğini görürsünüz. Kötü denildiği zaman bile neredeyse Beşiktaş'ın en çok pozisyona giren adamının da Delgado olduğunu unutmayın. Tekrar söylüyorum Delgado iyi bir oyuncu, bize de faydalı bir oyuncu ancak yardımcı oalcak yada onu dinlendirecek oyuncuya ihtiyacı var. Bu oyuncu asla Serdar Özkan değil. Delgado direkt skora etkileyen bir adam ve bence bu bile şu anda ihtiyacımız olan bir özellik. Karakter olarak da iyi bir insan. Bu da önemli bir özellik. Daha da iyi olacak. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
1. sene sağ kanatta onadı. Ona rağmen Ricardinho ile ne kadar güzel işler yaptı hatırlarsanız. Ricardinho da düşüş olunca Delgado da düştü. 2. sene ön libero da bile oynadı ama gene de ona yardımcı olacak bir eleman yoktu. şu anda da 3. senesinde. Tek ihtiyacı ona yardımcı olabilecek gerekirse onu yedekliyecek kapasitede bir yardımcı. Beşiktaş yönetimi ona yardımcı bir oyuncu almalı. Delgado nun temel sıkıntısı ön libero ya bile yardıma gitmesi. Delgado Beşiktaş'ın ofans gücü için iyi de katkı sağlıyor. O yüzden Delgado yu tartışmak yerine ondan nasıl daha fazla verimi alırız diye tartışmak gerek. Benim kanımca Beşiktaş'ın temel sıkıntısı Delgado ya yardımcı olabilecek bir oyuncu... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado dan başlarda daha fazla fayda sağlayabilecek bir oyuncu bulunabilir belki ama asla onun potansiyelinde bir oyuncuyu kolay kolay getiremeyiz. Delgado aslında tam anlamda bir oyun kurucu değil daha çok hücumu arkadan destekleyecek ii koşular yapabilecek forvet arkası bir oyuncu. Bir oyun kurucu gibi oyunu takip edip ani işler yapmak yerine sürekli pozisyon arıyor boşluklara kaçıyor ama bu da onu yoruyor yalnız da kaldığı için iyiden iyiye zorluk derecesi yüksek maçlarda etkisiz kalıyor. Bence delgado bjkda kalmalı Denizli sistemi oturttukça sivok un orta sahaya geçmesi ve tello nun da hücuma iice eşlik etmesiyle birlikte delgado kendini bulacaktır. Bu zamanda gelecek oyuncunun delgado dan iyi olacağına inanmak biraz hayalperestlik gibi geldi bana. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |