![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu sinan engin olabilir
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yahu sizden bizden daha iyi Beşiktaşlıdır Sinan Engin...Cemil Turan'a hayranmış, sempatisi varmış, olamaz mı yahu?Metin Oktay varmış eskiden, Gs'yi tutan tutmayan herkes tapıyormuş adeta adama, önünde saygıylan eğiliyorlarmış, Gs'ye de sempatileri oluyormuş normal olarak...Herkes Gs'li mi oluyor o zaman...Bırakalım yahu bu işleri, S.Engin Beşiktaş'ta oynamış, Beşiktaş için ter dökmüş, kulüp içinde farklı görevler almış, sizden bizden daha iyi bir Beşiktaşlıdır...Abuk sabuk yerlere çekmenin bi manası yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
benim beşiktaşlılığımı kimse sorgulayamaz. Hepimiz beşiktaştan maddi çıkar sağlamadan ve beklenti içinde olmadan bu renklere gönül verdik. sinan meselesine gelirsek; Yaşım itibari ilede beşiktaşta top oynadığı dönmeleride çok iyi bilirim.Hiç bir dönem bir takımın bulunmaz oyuncusu olamayan sınırlı kapasiteli bir oyuncu idi.fakat gece alemlerinde hızlı idi. beşiktaşta menejerliği bedava yapmadı,ayda 60 milyar lira almasını biliyordu. O parayı hak eder yada etmez o konudada bir şey söylemem doğru olmaz. fakat bu takıma ahlaksızlığı ,mafyayı,beşiktaşın adına leke sürmeyi,çok iyi bilen ve iki yüzlülükle ,yalakalığı ilke edinen birini iyi beşiktaşlı olarak asla kabul etmem. dolayısı ile senin cümlenin sonuna onu eleştirilmez biçimde değerlendirmen, hatta bizim duygularımız hafife alman hiç doğru davranış biçimi değildir.Bunun için bir kez daha düşün derim sana Konu kumandaci tarafından (22-11-2008 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir.. | ||||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çoooookta TIN..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doqRuduR ßekLeniR ßu heRifTen.
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 9 yaşına kadar futbolla ilgisi olmayan ve babamın febeli olmasındna dolayı bende febeliydim . . futbolla ilgilendikten sonra Bjk li oldum Aslında doğuştan beşiktaşlı diyorum kendime . . febeli geçen yılları hatırlamıyorum bile ![]() ama S.E adlı şahısa gelince . . bjk ye yapışan bir kene olarak görüyorum ve nefret ediyorum o şahıstan ablası bizim lisenin kantinini işletiyordu ve ablasını hiç arayıp sormadığı için ablası bunu kardeşlikten reddetmiş . . karaktersiz biridir bu herif oh be nihayet gitti de kurtulduk bir Kene den ve buda çarpıcı bir foto : ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayır da şimdi milleti uyarırken senin yaptığın işmi hae?
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |