![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inşallah doğru bir haberdir ve inşallah anderlect te başarılı olup kendini geliştirir ve sonra tekrar Beşiktaşa döner.tabi bu arada en önemli temennimiz yönetimin gitmesi...Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam.
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertuğrul sağlamın başarılı olacağını inanıyorum vede olacaktırda beşiktasın basındayken yuhlayan adiler ozaman yerin gibine girecekler inş cok başarılı olurl | ||
| | |
| | #6 | ||
| duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | karıyerınde yenı ßı adım umarım ßasarıLı oLur.. yurt dısında ßı Türk ıı ßısı onun harıcınde hayırLı oLsun dan ßaska dıcek ßsı yok ßence ßen de gıtmesını ısteyenLerden ßırıydım ama haLa neden tepkı gosterıyosunuz anLamıyorum sonucda gıden gıtmıs ıstedıgınız oLmus sımdı ßaska ßı takıma gıdıyo oLayı surdurmeye gerek yok ßence ßıze teßrık etmek yakısır..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ertuğrul hocama yeni görevinde basarılar insallah istediği cıkısı ve basarıyı o kulupte yasar | ||
| | |
| | #9 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun allah işini rast getirsin gitsin kendini geliştirsin başka takımlarda daha sonra tecrübe kazandığında işi öğrendiğinde tekrar görmek isterim beşiktaşta
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |