![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
zavallı olan sen ve senin gibi düşünenler olur ancak. adamın başını yediğiniz yetmiyor gibi halen hırsınızı ve kininizi kusmaya devam ediyorsunuz. yazıklar olsun senin beşiktaş taraftarı varsa halen be | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
senin yaş 40 olmuş ya senin gözlerinde görmez olmuş. gs ye yenilmişiz çıksanda yenseydin. geçen sezon bizim eziklere cinconlara nasıl yenildiğimizi herkes gördü. dün nobreye verlimeyen penaltıların daha ucuzu bize karşı verilerek, attığımız goller verlimeyerek,(halen devam ediyor) yenildik. liverpoldan 8 yemişiz olamazmı futbol bu. burda yenerken bişey demiyordunuz ama. eziklerde arsenaldan kendi sahasında 5 yedi ama onlar gibi ezik adamlar bile senin kendi takımınla dalga geçtiğin gibi dalga geçmiyorlar. karkiv 4 atarken ertuğrul suçluda futbolcuların hiçmi suçu yok. o mu çıksın sahaya oynasın. derbi maçlara gelince soruyorum sana beşiktaş son 5 yıldır hangi hocayla kaç derbi kazandı. sen futbol yorumu yapmıyorsun siyaset yapıyorsun düpedüz, ertuğrul sağlam ******** haysiyetsiz bir adam olsaydı bugün bunları yazmazdın. madem okadar takımını seviyorsun neden çıkıpta bu takımı bu hallere getiren yönetimdeki futbol özürlülere 2 çif laf yazmıyorsun. ondan çımşın buraya ağır abilik taslıyorsun, gerçek hayata olsaymış falanmış filanmış dediğin gibi bir adam olsan tüm türkiyenin fenerli gsli trabzonlu vs. takdir ettiği bir şahsıyete böyle alaycı yorumlar yazmazsın. ne kadar çok biliyonuz futbolu ya. Görüyoruz biz aragonesleri skibbeleri tiganaları, falani filanı, ertuğrul onlara hocalıktada adamlıktada 50 basar. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlısı.. Umarım Başarılı Olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inş haber doğrudur başarılar ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | haber yalan bence...ben belçikada yasiyorum ve burdaki basinda böyle bi haber yok!!!sadece söyle bi haber var..türk basinina göre Ertugrul Saglam devre arasinda Anderlecht gelecekmis..yani onlarinda biseyden haberleri yok...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |