![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Bu parayi ona odemeden kimse bu klube baskan olamaz. Gecen kongre aday bile cikmadi. O borc kaldigi surece Demiroren baskanligini surdurur. Kendiside bunu gayet iyi biliyor. O yuzden kimse gitsin diye bir baski yapamaz. Parayi veren dudugu calar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | acıklamada paramı alıcam dıe bısey dememıs :S
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Sayın Başkan sana bir sorum var. Şirketlerinide böylemi yönetiyorsun bir firmayla ortak iş yaptığında başarısız olursan paranı gerimi çekiyorsun.? Başkan biz sana güvendik Beşiktaşın türbününden geldi dedik hata yapmaz dedik ama sen sürekli hata yapıyorsun ,hiç mi ders çıkarmıyorsun, para vedim çocuklarımın geleceği diyorsun haklısın PARA SENİN .Sana bir soru soracağım Beşiktaşın geleceğine ipotek altına alman ne kadar doğru, Çocuklarının geleceğini düşündüğün kadar 20 milyon Beşiktaşlının geleceğinide düşünsen sokağa attığın paraların hesabını versen. Sen ŞİRKETİNDE HATA YAPAN YÖNETİCİNE BU KADAR sevecen ve anlayışla mı davranıyorsun. Hiç sanmam iş hayatı acımasızdır. Lütfen artık bir muhasebe yap ta Beşiktaş gerçek sahibini bulsun yada doğru dürüst yönet BEŞİKTAŞIMIZI.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |