![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | derbi herzaman derbidir zor geçer en kötü şartlarda fener rezil gözüksede bu maç derbiliğinden hiç birşey değiştirmez. sonuç olarak takım formanın hakkını verir arkasındaki 2bin kişinin gözlerinn içine bakarak oynarsa alır bu maçı.
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | aynen katılıorum . .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum bilmiyorum neler olacak ama sanırım inanırsak iyi şeyler olailir en azından iyi şeyler olması umut ediyorum.
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kartalıma güweniyorum fener e en az üç atıcaz...bunu da hayal ürünü olarak diil de mantğımla we inanarak sölüorum gol yicemizi de düşünmüorum...şampiyonluğa da inancım tam...(bi de cumartesi günü ayın 29 u mu)... ![]() Konu kartal amokachi tarafından (25-11-2008 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |