![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi hadi git de kendi çöplüğünde öt!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ulan fotomaç sen ne akla hizmetle bu başlığı atıyorsun..Hıncal bunu demiş ama, eğer Beşiktaş febe'yi hezimete uğratır dese idi bunu manşetten vermezlerdi, Hıncal'a zaten kzımıyorum bir dediği diğerini tutmuyor, artık bunamış.Suç Hıncal'da değil, bunu manşet yapan satılmış fotomaç'ta.Görecez bakalım fotomaç maçtan sonra ne manşeti atacaksın..O manşeti yedirecez topunuza.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hıncalın futbol bilgisi sıfır zaten..Tamamen sansasyon yaratma amaclı bi yazı... Yalnız macın kolay gecmicegide bi gercek...Takımda guvendigim 4-5 adam var onun haricindekilerin gunu gunune uymuyor...Guvendiklerim Zapo,sivok,tello,nobre,holosko ve oynarsa bobo geri kalanlar beni dusunduruyor!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KaaLe biLe AlmaM SeNi Hıncal önce Doğru aNaLiZ sonRa dır dır . . . : | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |