![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | simdi bundada mı yonetim suclu demeyin eger seyircisiz oynama gibi bi ceza gelirse ki gelebilir cunku amac moral bozma hafta sonu oynanacak derbi icin maksat takımın canını sıkma olsun yonetim ceza geldigi an fenerbahcenin ankaraspor, galatasarayında fenerbahce macından once onadıgı macın kasetlerini alıp bir barkovizyon gosterisi ile sunup basın acıklaması yapması lazım bu ne ya hep yumrugu yiyen biz oluoruz sanki tek kufur eden biziz evt kufur olmasın ama cifte standartta olmasın bu nasıl bi uygulamaysa umarım seyircisiz oynama cezası gelmez
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #4 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bi hata yapıyorsak sonucuna da katlanmalıyız.... Bence küfürün hiç gereği yoktu... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yha haala neyi savunuyoruz en az 20 dakika küfür ettik neyi savunuyoruz anlamadım yha edenler gerçek Beşiktaş'lı olamazlar o küfürleri ederken ceza geleceğini hiçmi bilmez bu insanlar hiçmi akıl edemezler bazı şeyleri 20 dakikalık zevk için o kadar para cezası gelecek belkide sahamız kapanacak o zamanda maddi açıdan zarar göreceğiz hemde taratar olmayacak küfür eden taraftar istemiyoruz biz kendi işimize bakmalıyız bize ne fenerden be
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yha aLLah aLLah yha..ne ßüyüttünüz ße..pfdk'yı sawunuosunuz resmen ! fener ,qs , ts ,ßursa edeßiLrLEr taßy farkLı fdrsyon iLqiLenio heßimizLe !
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beste dogru ama burası besıktas alayına gıderr ılk defa soylurouz sankım | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |