![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 77
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Sevgili arkadaşım , Bizi hakemden önce Mustafa Denizli çıkardığı ilk 11 ile bizi yaktı. ertuğrul Sağlam'dan daha korkak ve Beşiktaşımızın aha çok altını oyan ve altına dinamit koyan bir tek. dir. olarak bu maça çıktı. Bu kadar korkak bir tek. dir. olamaz yazıklar olsun ,herşey gözüne dizine girsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu kadar basıt ıkı sarı kart gosterılırmı aynı pozısyonlarda adamlara sarı gostermeyı bırak faul bıle vermedı 11 e 11 oynansaydı kesın beraberlık galıbıyette yakındı bız oynerken gollerı yedık 10 kısı kalmamıza ragmen pozısyon bulduk mustafa denızlı yanlıs kadro cıkarmıs olabılır ama bu hakem nedıyım dıcek soz bulamıyorum ANKARA MACINDA GOLUMUZU VERMEYEN HAKEM dıye hatırlıyorum off oofff yeter artık yonetım sesını cıkarması lazım
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
NEREDEYSE YEDİ SENE YENİLMEDİĞİMİZ KADIKÖY DE KAMUOYU VE FB YÖNETİMİ LOBİSİ SAYESİNDE FB BU GİDİŞATA T.F.F İLE DUR DEDİ VE SENARYO KALDIĞI YERDEN İNCE İNCE HAKEM DÜDÜKLERİYLE ADETA MAÇ DOĞRANIYOR.GEÇEN SENE BOBO-G.GÖNÜL KAFA MÜCADELESİNDE BOBO NUN NİZAMİ KAFA YÜKSELİŞİNE DÜNYANIN NERESİNDE DÜDÜK ÇALINIRDI FAUL DİYE?DEVAMINDA 2-2 OLMUŞTU!!!!İNÖNÜ DEKİ MAÇTA C.KAZIM RESMEN TAÇ ÇİZGİSİNİ GEÇEN POZİSYONDA DEVAM DENDİ DEVAMI GOL OLDU. BU MAÇA GELİNCE B.GEZER BEŞİKTAŞIN ORTA SAHADA BASKI YAPIP ALDIĞI KRİTİK HER TOPA FAUL ÇALARAK OLASI BEŞİKTAŞ HÜCUMLARINA SET ÇEKMİŞ OLDU HER MAÇTA OLDUĞU GİBİ "LUGANO"NASIL OLUYORSA SARI KART GÖRMEDEN OYUNU TAMAMLADI. M.DENİZLİ'YE GELİNCE ZATEN ÇİFT FORVETTE OYNATSAN YİYECEĞİN EN FAZLA İKİ GOLDÜ ÇÜNKÜ YENİLEN İKİ GOLDE YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞIMIZ DEFANS OYUNCULARININ KİŞİSEL HATALARINDAN KAYNAKLANDI YANİ M.DENİZLİ DEFANSA 10 KİŞİDE DİZSEN YİNE İKİ GOL YERDİN.SEN BEŞİKTAŞSIN GS DEĞİL ÇIKACAKSIN ORAYA İKİ FORVET EDU-LUGANO İKİLİSİ MAYMUNA DÖNECEKTİ ORTAYA CİSSE YERİNE U.İNCEMAN İLE BAŞLARSIN FORVETE NOBRE-BOBO İKİLİSİ İŞ BİTERDİ ÇÜNKÜ 10 KİŞİ FB GOL ATAMADAN MAÇI BİTİRDİ EY M.DENİZLİİİİİİİİİ SEN ŞİMDİ A.S.YEN DE DE GS MAÇI SATARSIN SAÇMA SAPAN TAKTİKLERİNLE YAV NASIL TELLO OYNATILMAZ ÇILDIRICAMMMMMM
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |