![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arda dunya yildizi olurken bizim genclerimiz yerinde sayyor!! Serdar Ozkan kiralanip akillanmali bence!! Birde Aydin Karabulutu kayip etmeyelim lutfen!! Uzulmez disari Aydin sahaya!! Birde Ekremi cok begendim helal olsun bee!! Delgadoda superdi!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | zapo sivok alınıp gökhan zan toramanın defansta devam etmesi komik ![]() ![]() maçın en iyisi ekremdi arkadaslar kabul edelm
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
wauw adamı 2 dakikada geleceğin yıldızı ettin be ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaw serdar özkan genç bi oyuncu.Henüz büyük maçların yükünü kaldıracak kapasitede değil.Fiziki de zaten zayıf.2li mücadelelerde çok top kaybetti.Daha pişmesi lazım.Ama denizli naptı resmen serdarı yaktı bu maçta oynatmakla.Zamanında bazıları mehmet sedefi oynatmıştı.Nerde şimdi mehmet ? yok.Bu tip maçlarda derbi tecrübesi olan adamlar oynamalı.Ve bu tip adamlar bi anda ilk 11 de başlamamalı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Biraz espri yapalım havayı yumuşatalım. Serdar Özkan bugün neden oyundan çıkarılmadı ve 90 dakika sahada kaldı? Ben Tv başında bile sahada Serdar adını duymadığım için unuttum kesinlikle Mustafa Denizlide onu unuttu ve görmediği için çıkarmadı ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |