![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdar özkan gecen seneki formunu yakalasa chok güsel olur aslında ama bir yandan da fiziği yetmiyor fiziki acıdan cok yetersiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serdar Özkan ilerileme göstermek yerine durmadan geriye giden bir futbolcu. 16 yaşında Lucescu döneminde çok iyi, yetenekli bir oyuncu geliyor diye sevinmiştim, hatta 2-3 farkla önde olduğumuz maçlarda niye Serdar a şans verilmiyor diye hayıflandığımda oluyordu ama şu andaki Serdar Özkan beş para etmez, hiç bir işe yaramaz, takıma yarardan çok zarar sağlayan, hiç bir işe yaramayan vasat bile denemeyecek kadar kötü bir durumda. Bunda temel neden kendisinin kilişel gelişimini sağlayacak antremanlar yapmak yerine gece kulüplerinde vakit geçirmesi, karakter olarak da kendini geliştirememesi. Teknik direktörlerinde bunu görüp önlem almamaları. Bu sene sonunda yollar ayrılmalı ve Serdar Özkan avrupadaki bir takıma gönderilmeli diye düşünüyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdar özkan yeter artık ya kendini topla artık ya da defol git , bar bar pavyon pavyon gezmekten futbolu unuttun be . EKMEK YEDİĞİN SENİ ADAM EDEN BEŞİKTAŞA İHANET EDİYORSUN RESMEN SERDAR TOPLA KENDİNİ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |