![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdar özkan gecen seneki formunu yakalasa chok güsel olur aslında ama bir yandan da fiziği yetmiyor fiziki acıdan cok yetersiz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Her maç iyi olmasını geçtim, demek istediğim futbolunun üstüne bir şey koymuyorki Serdar, hep aynı!..Topu 2 saat ayağında tutuyor, rakip savunma yerleşiyor, sonra da kaptırıyor topu...Bide ofsayt kurallarından haberi yok galiba, etrafına hiç baktığı yok, 2 metre önde ofsayta kalıyor...Yanii hedefim Avrupa diyen birinin kendisini hiç geliştirmeden, oyununa bir şey katmadan devam etmesi size doğru mu geliyor?Gerçi son cümlen her şeyi özetliyor, burası Türkiye, oyuncularıda belli taraftarı da... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ee tmm zaten benim anlatmak istediğim bu beşiktaş forması giyiyorsan iyi oynucaksın arkadaşım olmuyorsa kapıyı göstercen bu tür oyuncuları da doğuya süreceksin daha önce de eddim istanbulun lüx hayatına alıştı parada geliyor ohh kimse de sesini çıkarmıyor kadroya da giriyor daha ne biz burda bi taraflarımızı yırtsak nolcak
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ekremin fiziğiyle serdarın fiziği bir değil.Artı ekrem son 3-4 maçtır da güzel performans sergiliyodu.Serdar özkan bi sakatlık geçirdi.Ondan sonra da denizli adama forma vermedi.Ertuğrul hoca zamanında serdar özkan daha iyi oynuyodu.Zaten yıldızı da ertuğrul hocayla birlikte parladı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet çok doğru bi tespit yaptın.denizli çok enaniyetli bi adam.O yüzden çıkartmadı serdar özkanı.zaten ekremle nobreyi çıkartması maçı bitirdi resmen.Fark olabilirdi o noktadan sonra.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serdar Özkan ilerileme göstermek yerine durmadan geriye giden bir futbolcu. 16 yaşında Lucescu döneminde çok iyi, yetenekli bir oyuncu geliyor diye sevinmiştim, hatta 2-3 farkla önde olduğumuz maçlarda niye Serdar a şans verilmiyor diye hayıflandığımda oluyordu ama şu andaki Serdar Özkan beş para etmez, hiç bir işe yaramaz, takıma yarardan çok zarar sağlayan, hiç bir işe yaramayan vasat bile denemeyecek kadar kötü bir durumda. Bunda temel neden kendisinin kilişel gelişimini sağlayacak antremanlar yapmak yerine gece kulüplerinde vakit geçirmesi, karakter olarak da kendini geliştirememesi. Teknik direktörlerinde bunu görüp önlem almamaları. Bu sene sonunda yollar ayrılmalı ve Serdar Özkan avrupadaki bir takıma gönderilmeli diye düşünüyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | s.ö,delgado,g.zan,cisse...bunlardan iş çıkmaz. özellikle delgadoya bel bağlamak büyük hata.2,5 yıl oldu.hala düzelecek.ocakta hemen gönderilip yerine iyi bir 10 numara bulunmalı.
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |